3500-4000 TL 24" monitör tavsiyeleri.

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Valla hocam kanıma giriyorsunuz. Oyuna odaklanma konusunda problem yaşarım diye korkuyorum malum 15.6 inçten geçeceğim. Ayrıca odada 55inç tv var öyle hayvan gibi bir monitörü tam performansta kullanamayacaksam bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. Aslında sabah amazonda stoğu vardı. Sipariş edip beğenmeseydim iade edebilirdim en azından.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Valla hocam kanıma giriyorsunuz. Oyuna odaklanma konusunda problem yaşarım diye korkuyorum malum 15.6 inçten geçeceğim. Ayrıca odada 55inç tv var öyle hayvan gibi bir monitörü tam performansta kullanamayacaksam bir anlamı olmaz diye düşünüyorum. Aslında sabah amazonda stoğu vardı. Sipariş edip beğenmeseydim iade edebilirdim en azından.
Deneyebileceğiniz bir mağaza yok mu? MediaMarkt gibi yerlerde teşhir ürünleri oluyor.
Gidip 24" ve 27" ürünleri inceleyin. Orada hazır sistem varsa oturun, evdeymiş gibi bir deneyin.

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Hocam şu ürün içime sindi ancak G-Sync göremedim. Ekran kartını NVIDIA olarak toplarsam bu benim için bir problem olur mu? Ayrıca bir önceki modelde (G24F) coil whine problemi olduğu belirtilmiş hala ufakta olsa ses geldiğini söyleyenler var yenisinde bununla ilgili bir fikriniz var mıdır?

;Hemen hemen bütün baktığım cihazlarda bu özellik yok görünüyor. Olanlar ise genelde ASUS TUF serisi. Kaçırdığım bir şey mi var acaba?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Hocam şu ürün içime sindi ancak G-Sync göremedim. Ekran kartını NVIDIA olarak toplarsam bu benim için bir problem olur mu? Ayrıca bir önceki modelde (G24F) coil whine problemi olduğu belirtilmiş hala ufakta olsa ses geldiğini söyleyenler var yenisinde bununla ilgili bir fikriniz var mıdır?

;Hemen hemen bütün baktığım cihazlarda bu özellik yok görünüyor. Olanlar ise genelde ASUS TUF serisi. Kaçırdığım bir şey mi var acaba?
Nvidia olarak toplasan senin için bir sıkıntı olmaz bazı modellerde gene açılabiliyor.Eğer sadece FPS oyunları oynayacaksan açmana bile gerek yok diye düşünüyorum.

Ses konusunda da daha karşılaşmadığım için bir şey söyleyemem önerdiğim arkadaşlardan böyle bir şikayet almadım.

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam canınızı darlamış olabilirim kusura bakmayın ama karar vermekte zorlanıyorum iyice. Bütçeyi 4500 hatta gerekirse 5000'e kadar çıkarabiliriz. Gerçekten f/p olacak bir ürün giriyor mu listemize yoksa hemen hemen aynı alternatiflerin arasında mı gidip geleceğiz?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam canınızı darlamış olabilirim kusura bakmayın ama karar vermekte zorlanıyorum iyice. Bütçeyi 4500 hatta gerekirse 5000'e kadar çıkarabiliriz. Gerçekten f/p olacak bir ürün giriyor mu listemize yoksa hemen hemen aynı alternatiflerin arasında mı gidip geleceğiz?
bi bakayım hocam ne bulabilirim.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Sisteminiz baya iyiyse 2K monitör alabilirsiniz

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam ortada bir sistem yok henüz. Kullandığım monitör kötü durumda olduğu için öncelikli olarak monitör işini halletmek istiyorum. Takıntılı biriyim G-Sync olayını öğrendikten sonra satın aldığım monitörde olmazsa biliyorum içim rahat etmeyecek. Daha şimdiden beynim eridi gerçekten...

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169

Bu ürüne bakabilirsin. 27" - 2K QHD - IPS Panel - 144 Hz - 4Ms
1666436902808.png
Alternatif olarak sık sık indirimli ürün paylaşılıyor, onları da araştırabilirsin.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48

2K oyun oynamayı düşünmüyorsanız arkadaşın attığı monitör tercih edilebilecek en iyi monitördür. G-sync'da bulunmaktadır. Ayriyetten Dell'in garanti kapsamında her hangi bir sıkıntı çıktığında evine gelip bakıyorlar. 2K düşünmüyorsanız bu fiyatların üstünü vermeye gerek yok.

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Alternatif olarak bu modele de bakabilirsin.

GIGABYTE 23.8" G24F-2 daha iyi hocam özelliklerine baktığımız zaman.

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
2K olması şart değil, hatta gerekte yok diyebilirim. 24inç istiyorum ayrıca mümkün olduğunca monitörü. Bütçeyi belki istediğim özelliklerde başka bir cihaz vardır ama benim aralığımda değildir diye artırdım onları da dahil edelim diye. Şu anlık dikkatimi çeken şu modeller var.

Philipsin bu modelini çok beğendim ama DELL'in daha güzel olduğunu söyleyenler var.

KS

Woodkid

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri