Arkadaşlar monitör alacağım. bu fiyata bu modelden daha iyisi yok diye biliyorum. alayım mı ? https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Alın,bende almayı düşünüyorum.Arkadaşlar monitör alacağım. bu fiyata bu modelden daha iyisi yok diye biliyorum. alayım mı ? https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017
Bu monitörlerde ghosting sorunu var diye biliyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlar birbirine yakın. Gigabyte hem indirimde hem de daha kaliteliyken bence başka tercih yapılmamalı.Ürün gayet iyi alınabilir, fakat eğer başka bir öneri de isterseniz BURADAN bakabilirsiniz, attığım ürün de fena değildir.
İyi günler
Ahh Ahhh kartta limit olsa vericem siparişi ama pc toplamak karta ağır geldi.Bu monitörlerde ghosting sorunu var diye biliyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlar birbirine yakın. Gigabyte hem indirimde hem de daha kaliteliyken bence başka tercih yapılmamalı.
İndirim bitmeden çoğunluk yararlansın ona dua edelim bence. Bu fiyat kaçmamalı.Ahh Ahhh kartta limit olsa vericem siparişi ama pc toplamak karta ağır geldi.
Katılıyorum,son çare Lenovo g24-20 olur.İndirim bitmeden çoğunluk yararlansın ona dua edelim bence. Bu fiyat kaçmamalı.
Evet. Monitör her konuda iyi. Üstelik fiyatı da uygun.Tam ben de benzer bir soruyu soracaktım. Normalde aciliyetim yok hero sistem aldım ve tv ye bağlamayı düşünüyordum idareten. Fakat forumda sıkça rastladığım için ilgimi çekti bu monitör. F/p açısından eski fiyatını bilmediğim için değerlendiremedim. Cidden ihtiyacı olan için kaçırılmaması gereken bir monitör mü?
Monitör yeni çıktı eski fiyatı içinse bir ara 4400e çıktı 3399 a indi.Tam ben de benzer bir soruyu soracaktım. Normalde aciliyetim yok hero sistem aldım ve tv ye bağlamayı düşünüyordum idareten. Fakat forumda sıkça rastladığım için ilgimi çekti bu monitör. F/p açısından eski fiyatını bilmediğim için değerlendiremedim. Cidden ihtiyacı olan için kaçırılmaması gereken bir monitör mü?
bende alacağım.Tam ben de benzer bir soruyu soracaktım. Normalde aciliyetim yok hero sistem aldım ve tv ye bağlamayı düşünüyordum idareten. Fakat forumda sıkça rastladığım için ilgimi çekti bu monitör. F/p açısından eski fiyatını bilmediğim için değerlendiremedim. Cidden ihtiyacı olan için kaçırılmaması gereken bir monitör mü?
Hocam delleniyorum siz böyle yazdıkça kaçırırsam üzülürüm.aldım arkadaşlar gidip yüz yüze şekilde. monitör gerçekten inanılmaz. sıfır ölü piksel, sıfır ghosting ve sıfır renk patlaması. kesinlikle alın.
Bazı fotoğraflar ve videolar atar mısınız?aldım arkadaşlar gidip yüz yüze şekilde. monitör gerçekten inanılmaz. sıfır ölü piksel, sıfır ghosting ve sıfır renk patlaması. kesinlikle alın.
tabi hocam. biraz daha kullanıp sonrasında inceleme konusu açarım. şimdilik sizlere bir kaç fotoğraf atayım çekip.Hocam delleniyorum siz böyle yazdıkça kaçırırsam üzülürüm.
Bazı fotoğraflar ve videolar atar mısınız?
Ayrıca UFO testinin fotoğrafını çekip atar mısınız ?
İlerleyen zamanlarda bir inceleme konusu açar mısınız?
Çok iyi olur.tabi hocam. biraz daha kullanıp sonrasında inceleme konusu açarım. şimdilik sizlere bir kaç fotoğraf atayım çekip.
Hocam delleniyorum siz böyle yazdıkça kaçırırsam üzülürüm.
Bazı fotoğraflar ve videolar atar mısınız?
Ayrıca UFO testinin fotoğrafını çekip atar mısınız ?
İlerleyen zamanlarda bir inceleme konusu açar mısınız?