Öneri 35000-40000 TL Arası Televizyon Önerisi

lFalcoNNl

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Arkadaşlar iyi günler. Konu başlığında yazdığı gibi bu bütçeler arasında ömürlük bir Televizyon arıyorum. Genel kullanım amacım dizi, belgesel ve futbol maçları izlemek oyun oynamayı düşünmüyorum. Bu bütçelerde siz neler önerirsiniz önerilerinizi bekliyorum.

Aklıma iki model takıldı

-LG 55QNED86T

-Samsung 55Q70D

10 seneyi geçik süredir Samsung televizyon kullanıyorum gerçekten çok memnunum hâlâ çok canlı ve güzel görüntü veriyor bu yüzden Samsung benim için çok hafif daha güvenilir geliyor.

ChatGPT ve Gemini gibi AI lara sorduğumda ise LG nin daha iyi olduğunu söylüyor aralarında çok ufak fark olduğunu ancak LG nin daha iyi olduğunu belirtiyor.

Marka takıntım var diyebiliriz LG, Samsung, TCL, Philips dışına çıkmak istemiyorum önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
737
10 seneyi geçkin güzel kullanmışsınız. Parlaklık ta ve renklerde de azalma olmadığını belirtmişsiniz
Bende de Panasonic Plasma 2013 model var. Başına birşey gelir diye korkuyoruz.

Yeni üretim modellerde il bahsedilen genel kabul görmüş ilkebunların bu süreler kadar dayanmayacağı. 5-6 sene sorunsuz ilerlemelerden bahsediyorlar malesef.

Samsung QLED ve buna karşılık LG nin geliştirdiği QNED teknolojisi arasınada bir yerde rastladım bilgi ve açıklamalara, kafa karıştırıcı noktalara kadar da ilerliyor.

LG QNED, QLED'den daha mı iyi? Hangisini satın almalıyım?
başlığı altında açıklamalar mevcut.

Bir de:
buradan yararlanmanızı da tavsiye ederim. Uzun süredir ağırlıklı olarak TV, beyaz eşya vb. tavsiye ve karşılaştırmalar ve bilgi açısından araştırmalar yapıyorlar. Bilgili ve farkları anlayan paylaşımcılardır.
İsterseniz konu açıp görüş te alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri