Öneri 35000 TL Ye Telefon Önerisi

onur mehmet deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 35 bin tl gibi max butcem var bu fiyata benim aklima 2 telefon geliyor iphone 13 ve s24 . Acikcasi uzun suredir m20 gibi giris seviye telefon kullaniyorum degisiklik olsun diye iphone 13 almak istiyorum ama öte yanda s24 gibi cidden bu fiyat bandinin en iyisi var sizce en mantiklisi hangisi olur. Ben telefonu simdi alip 2 sene sonra satacak birisi degilim.ne zaman cok fena kasma donmalar olduktan sonra kullanilamicak hale geldikten sonra telefon alan birisiyim gönlüm sirf degisiklik olsun diye iphone 13 almak mantikli olurmu

XPlasma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
İllaki ikisi arasından ise S24 öneririm. Zorunlu değilse Honor 400 Pro bakabilirsiniz.

KS

onur mehmet deveci

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İllaki ikisi arasından ise S24 öneririm. Zorunlu değilse Honor 400 Pro bakabilirsiniz.
honor (s24 fe gibi) çok büyük telefon büyük telefonlara pek bakmak istemedim görmüştüm bunu ama bu ikisi arasında seçim yapmak zorunda gibiyim iphone kullanma hevesim var senelerdir android kullandım farklılık olsun diye iphone 13 almayı düşünüyordum mantıklı bir seçim olurmu veya bütçeyi 3 5 daha artırıp iphone 14 de olabilirmi acaba

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri