350TL 7.1 Oyuncu Kulaklık Önerisi?

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Selamun Aleykum Dostlar

Yeni Sistem Topladım Bütün ekipmanlarımı dizdim Sırada Kulaklık Kaldı Son olarak fps oyuncusu oldugum için önem veriyorum kulaklıklara

Klavyem : Gamepower Ogre Blue Switch
Mouse : Logitech G300S

Bunların yanına yakışacak Hem Güzel Hemde Kaliteli bişi arıyorum Fikirleriniz Varsa Yazmayı ihmal etmeyin arkadaşlar 300-350 TL arası bir bütçem var

Kablolu olması şart

gamebooster rebel h12 Var Aslında 299 tl İtopya mağazasında 7.1 ama kulaklık soyulur gibime geliyor tam bilemedim neyse fazla yorum yaptım tavsiyerlinizi bekliyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
James Donkey 710 tercih edilebilir. Genelde çoğu cuma incehesap gaming gecesinde İndirime giriyor.

KS

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
James Donkey 710 tercih edilebilir. Genelde çoğu cuma incehesap gaming gecesinde İndirime giriyor.
Rampage Stormy düşünüyorum bide dostum bunun hakkında ne düşünüyorsun bide indirimlerin belirli bi tarihi varmı nerden haberim olucak onlardan

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
Bu fiyat bandında satılan 7.1ler tam olarak 7.1 performansı vermiyor. bir nevi yan sanayi gibi. bütçe dahilinde kendimde kullandığım 710 tercih edilebilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Rampage Stormy düşünüyorum bide dostum bunun hakkında ne düşünüyorsun bide indirimlerin belirli bi tarihi varmı nerden haberim olucak onlardan
İndirimleri akakçe uygulaması telefon üzerinden takip edince hatırlatıyor. James donkey ile karşılaştırılması nasıl olur bilmiyorum ama ben Rampage stormy kullanıyorum 1.5 veya 2 sene oldu çok memnunum. Ses kalitesi , rahatlığı ve mikrofonu çok güzel. Padlerde en ufak bir aşınma bile olmadı ve her gün ortalama 3-4 saat kullanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri