39K ya çıkarsan DDR5 4070 Tİ sistem alınabilir. 35K ya 2k monitörde kullanabileceğin bir 4070 ti sistem yapabilirimets,forza,fifa, hikayeli oyunlarda kullanıcam
Peki sence değermi yada şöyle sorim ne gibi avantajları olur ddr 5 sistemin39K ya çıkarsan DDR5 4070 Tİ sistem alınabilir. 35K ya 2k monitörde kullanabileceğin bir 4070 ti sistem yapabilirim
İşlemci güncelleme imkanın olur , ddr4 göre ekstra performans alırsın, 1080p de 4070 ti kullanılabilirPeki sence değermi yada şöyle sorim ne gibi avantajları olur ddr 5 sistemin
değer hocamPeki sence değermi yada şöyle sorim ne gibi avantajları olur ddr 5 sistemin
olur tamamdır öneri yapabilirmisinİşlemci güncelleme imkanın olur , ddr4 göre ekstra performans alırsın, 1080p de 4070 ti kullanılabilir
tamamdır. tavsiyen varsa yaparmısın?değer hocam
olur tamamdır öneri yapabilirmisin
tamamdır. tavsiyen varsa yaparmısın?
çok sağol 2 sorum var biri kasayı asus tuf kasa ile değiştirsem olurmu birde anakartı wifi istiyorum yardımcı olurmusun?Öneri - Ddr5 4070 Ti̇ Si̇stem
Son haftalar da sıkça 30-40K aralığında sistem tavsiyesi isteyen bir çok kişi oldu bunun için bir sisteme toplamayı düşündüm. ANAKART:Gigabyte B650M DS3H İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 7600 EKRAN KARTI:Palit RTX 4070 TI GamingPro RAM:Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 5200 MHz SSD:Kingston NV2 1 TB...forum.pchocasi.com.tr
işlemci ve anakart tamam ama kasayı değiştirmeni önermemçok sağol 2 sorum var biri kasayı asus tuf kasa ile değiştirsem olurmu birde anakartı wifi istiyorum yardımcı olurmusun?
![]()
Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming H770-Pro WiFi LGA 1700 Soket Anakart
Asus TUF Gaming H770-Pro WiFi LGA 1700 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bu ikisini ve şu kasayı kullansam nasıl olur
![]()
Asus TUF Gaming GT301 Bilgisayar Kasası
Asus TUF Gaming GT301 Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
tamam ozaman peki soğutucu olarak ordaki yerine sıvı soğutma kullanmak istesem önerin varmı ?işlemci ve anakart tamam ama kasayı değiştirmeni önermem
Bence hiç gerek yok ama illa kullanmak isterim dersentamam ozaman peki soğutucu olarak ordaki yerine sıvı soğutma kullanmak istesem önerin varmı ?
@yunusx36 bana hd 244 hz monitör önerirmisin