Adı üstünde uygun fiyatlı degilmi bu adamda ucuza çıkarmak için düşük seviye koyuyor bütçesi olan adam zaten onu b650 yapar bunu alacak adam tak çalıştır oyna kafasında a620mis b650ymis çokda umrunda değil yani ayrica dragosa gelince bunu hangi firmaların yaptığını biliyoruz tamam fakat zaten ürün allanip pullanmiyor bu DA forumdada böyle technopat forumdada böyle kimse zaten allayıp pullamadi f/p sistem olmuşmu olmuş ha konmasa daha iyimiydi evet bı Corsair yada xpg falan koyulabilirdi koymamışlar yapacak birşey yok belkide crt ile alakalı Taner abi ile alakası yok ?
konmasa iyimiydi diye bir şey yok
kesinlikle ama kesinlikle konulmaması gerekti
bütçesi olan onu yapar bunu yapar diyene o kadar zaten orda ne demek istediğimi anlayın lütfen
bizler bir çok parçada neden onu koydun neden bunu koydun diye sert bir tavır sergilemiyoruz
sadece alternatifleri belirtiyoruz ki
burda da zaten a620 anakartı filan gömmedim
özelleştirme seçeneği olsun veya olmasın
turbox izoly dragos
bu markalar asla ve asla konulmaması gerekiyor
Taner abinle alakası mevzusuna gelirsek
zaten direkt gömdüğümüz yok
bu ürünü görmenin üzdüğünü belirttik
sebebin bir tek bu ürünün tekil bazdaki güvenilirliğinin dışında olduğunu da anlatmaya çalıştık
ve bundan sonra konulmaması gerektiğini de söyledik
burda youtube kanalında başka bir ortamda en çok dile getiren en çok yazan ben olabilirim
belki tek yazan ben olabilirim ama benim kibi aynı fikirde olan sayısız insan var
madem ki Taner abin takipci geri dönüşlerini çok önemsiyor (ki önemsediğini düşünüyorum sadece cebini düşünen youtuber bozuntuları ile asla aynı kefeye koymuyorum onu)
o zaman bundan sonraki sistemlerde ne olsun geri dönüşünün yanında ne olmasın geri dönüşlerine de dikkate almalı diyorum
bilmem anlatabildim mi