36 ay PC Gamepass nereden alırım?

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Hocam bu videoyu zaten izledim ama bana saçma geldi 3 yılı paket halinde almış arkadaşlarım var. Bu arkadaş ilk olarak Xbox series S kullanıyor ben PC kullanıcısıyım. Diğeri arkadaş 6 tane 6 aylık gold paket aldım 36 ay oldu sonra da 1 ay ultimate aldım hepsi 36 ay ultimate oldu diyor.

PC kısmı için olmazsa ne yapacağım bana güvenilir gelmedi açıkçası.

Benim sorum 36 aylık pakete direk ulaşabilmek.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Hocam bu videoyu zaten izledim ama bana saçma geldi 3 yılı paket halinde almış arkadaşlarım var. Bu arkadaş ilk olarak Xbox series S kullanıyor ben PC kullanıcısıyım. Diğeri arkadaş 6 tane 6 aylık gold paket aldım 36 ay oldu sonra da 1 ay ultimate aldım hepsi 36 ay ultimate oldu diyor.

PC kısmı için olmazsa ne yapacağım bana güvenilir gelmedi açıkçası.

Benim sorum 36 aylık pakete direk ulaşabilmek.
Ben de videoyu izlemedim, sadece belki işe yarar diye önerdim.

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Xbox şu acemiliklerini ne zaman bitirecek bilmem. 36 ay maksimum üyelik yapabilirsiniz diyor ortada alabileceğin bir paket yok.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,118
Yorumlar bölümünde birisi şöyle demiş "Satin al. Satin aldiktan sonra kalp secenegine tiklayip "Wishlist" veya "Istek listesi" tikla. Sonra istek listesinden istedigin kadar al." işe yarar mı pek fikrim yok, denenebilir.

KS

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
36 ay üyelik almanın mantığı daha uyguna almak zaten. mesela aylık 35 tl iken yıllık alındığında 17 tl/ay civarına geliyordu. 36 ay alınca daha da düşüyordu. Resmi kanaldan sadece aylık veya 3 aylık satılması çok saçma.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri