3600tllik pc donuyor

Azat Zambirgam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gecen hafta mediamarktan laptop aldim ozellikleri

Intel i7 7500u
940mx 4gb
12gb ram
1tb hdd

Gta5 euro truck battlefiel crysis gibi oyunlarda fps dusuklugu kasma donma yawaslama yasiyorum neden olabilir ne yapmam gerek

Laptobun markasi lenovo

emrecann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle Driver'lerinizin güncel olup olmadığını kontrol ediniz.Driver Booster adlı programı indirip kurarak otomatik ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Driver'leriniz güncel ise Başlat menüsünden arama kısmına ''Sistem yapılandırması'' yazarak açılan sekmeden (önyükleme penceresine) girelim, gelişmiş seçenekler kısmından işlemci sayısına tik koyalım ve oradaki en yüksek sayıyı seçelim büyük bir ihtimalle 4 tür.Faydası olacaktır.

KS

Azat Zambirgam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
w10 yüklü sanırım görev yöneticinden bakabilir misin disk %de kaçta çalışıyor

disk %100 olarak gösteriyor

PCMaster' Alıntı:
sistemin güç modundamı yoksa performans modunda mı olduguna bır bakarmısınız

her ikisinide denedim once güç moduna aldım baktım sonra performans moduna aldım ikisinde de değişen hiçbirşey olmadı gta5 de 15 fps alıyorum bu sistem için oldukça düşük

Umut Tekçam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bataryanı çıkartıp oynamanı veya prize takılı oynamanı tavsiye ederim. Ama prize takılı oynarsan sıkıntı çıkartabilir. Bataryanı çıkartıp bilgisayarını tam gücünde bir nebze olsa kullanacaksındır. Çünkü laptop sistemler enerjilerini bir güç kaynağından almadığından ve batarya gereken gücü kesintisiz sağladığından ve sen bataryanı sürekli kullandığından yani laptopun çalışıyor sonuçta bence bir bataryanı çıkart veya güç ayarlarını düzenle. İyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri