bütçe max 3400 soket 1700 alabileceğim en iyi sıvı soğutma hangisi lian li , ARCTIC Liquid Freezer bunların baya iyi olduğunu biliyorum başka tavsiyesi olan var mı ?
knk amazon abd alsam sorun yaşarmıyım sence ? ARCTIC Liquid argb olan tr de yokBu fiyata o iki soğutucudan daha iyisi yok galiba.
Çok uzun sürede gelir ve gümrükte falan takılırsa fazladan para isterler size sıkıntı çıkar.knk amazon abd alsam sorun yaşarmıyım sence ? ARCTIC Liquid argb olan tr de yok
baya araştırdım al diyenler var alma diyenler var amazonda sorun yaşamazsın diyen var sıkıntı olur diyen var çok kararsız kaldım amazonda satıcıda amazon değil bilemedimÇok uzun sürede gelir ve gümrükte falan takılırsa fazladan para isterler size sıkıntı çıkar.
Lian Li de iyi aslında alınabilir. Amazon tarafında sorun yok ama gümrükte takılırsa para falan isterler sıkıntı olur. Gümrük olmasa alın derdim.baya araştırdım al diyenler var alma diyenler var amazonda sorun yaşamazsın diyen var sıkıntı olur diyen var çok kararsız kaldım amazonda satıcıda amazon değil bilemedim
ARCTIC Liquid almak istiyorum ama argb olanı yok tr de neyapcam bilmiyorum galiba lian li alıcam gibi
ama gümrük vergisi felan hepsini amazon alıyor zaten sorun olacağını sanmıyorum emin misiniz ?Lian Li de iyi aslında alınabilir. Amazon tarafında sorun yok ama gümrükte takılırsa para falan isterler sıkıntı olur. Gümrük olmasa alın derdim.
daha önceden amazon Abd yurt dışı alışverişi yaptınız mı ?Lian Li de iyi aslında alınabilir. Amazon tarafında sorun yok ama gümrükte takılırsa para falan isterler sıkıntı olur. Gümrük olmasa alın derdim.
Arctic f 360 bu seride en iyilerdendir.bütçe max 3400 soket 1700 alabileceğim en iyi sıvı soğutma hangisi lian li , ARCTIC Liquid Freezer bunların baya iyi olduğunu biliyorum başka tavsiyesi olan var mı ?
Hocam birebir deneyimlemediğim için birşey diyemiyorum lakin karşılaştırma konusunda msi daha önde gibi özellikle pompa akışı konusunda tabi tecrübe deneyim önemli belkide veriler gerçeği yansıtmıyor olabilirArctic f 360 bu seride en iyilerdendir.
Bundan iyisi var mı bilmiyorum ama bu ürün gerçekten çok iyidir.
Hocam o ürün hakkında pek bir fikrim yok, yarın gün içinde bakacağım o ürüne de.Hocam birebir deneyimlemediğim için birşey diyemiyorum lakin karşılaştırma konusunda msi daha önde gibi özellikle pompa akışı konusunda tabi tecrübe deneyim önemli belkide veriler gerçeği yansıtmıyor olabilir![]()
Beklemedeyiz hocam en azından net bir bilgi sahibi olmuş oluruz.Hocam o ürün hakkında pek bir fikrim yok, yarın gün içinde bakacağım o ürüne de.
Kağıt üzerinde daha iyiyse, gerçekten de iyi olabilir.
Msı sıvı soğutmalarda sorunlar olmuş felan diye yorumlar gördüm ondan dolayı msı biraz uzak bakıyorumBu fiyat aralığında bu ürünüde bir araştırın derim![]()
MSI MAG CoreLiquid P360 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dediğim gibi hocam deneyimleme şansım olmadı o yüzden bişey diyemiyorum sadece evrak üstünde hesabı olabilirMsı sıvı soğutmalarda sorunlar olmuş felan diye yorumlar gördüm ondan dolayı msı biraz uzak bakıyorum