360Mm Sivi Soğutucu

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar 360mm sıvı soğutucu alacağım marka olarak corsair ya da arctic liquid freezer ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum benim işlemci ryzen 7 5800X3D kullanıyorum ve fan pompa gücü yüksek olanı tercih edicem fiyat olarak ise 5 yada 6 bin tl arası bakıyorum bu ay içinde almam lazım malum zamlar gelmeden burdan direk link paylaşabilirsiniz burdan bakarım teşekkürler

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
peki hocam diyelim bu markadan vaz gectim corsair modelli birsogutucu alıcam bu marka için ne söylerdin

peki hocam diyelim bu markadan vaz gectim corsair modelli birsogutucu alıcam bu marka için ne söylerdin
birde bunu radyatörü büyükmü

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

birde bunu radyatörü büyükmü

Arctic'in Radyatörü bir tık kalın diğer sıvı soğutmalara göre.

Arctic daha performanslı ve daha sessiz.

KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Arctic'in Radyatörü bir tık kalın diğer sıvı soğutmalara göre.
bunun videosunu izledim cpu sıcaklık değerleri 50 55 arası şaşırdım nasıl olabilir dedim bir an peki bu ürün hangi yılda cıktı yeni seri değil sanırım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
KS

doruk41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
peki suan videosunu izliyorum intel i7 14700kf işlemcisini kullanmış ortalaması 70 75 dolaşıyor ryzen 7 5800x3d bunda bile değeerler oyununa göre değişir valorant cs go assassin's creed hikaye odaklı tarzında oyunlarda ortalaması kaç olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri