2k mi 1080p sistem istiyorsunuz onuda belirtirseniz arkadaşlar yardimci olur bukadar bütçeye 2k yakişir.monitör dahil değil 36k ya nasıl bir sistem toplanır ?
1080p monitör pardon aga 2k lar çok pahalı2k mi 1080p sistem istiyorsunuz onuda belirtirseniz arkadaşlar yardimci olur bukadar bütçeye 2k yakişir.
2kli monitör ve 3070 li sistem her türlü toplanir içiniz rahat olsun.1080p monitör pardon aga 2k lar çok pahalı
size zahmet parçaları falan atabilirmisiniz çok anlamıyorum toplam bütçe 40k monitör içinde olucak2kli monitör ve 3070 li sistem her türlü toplanir içiniz rahat olsun.
Bu sistemin olayi tek olayi 3080ti arkadaşim bütçesi çok tek tek toplamasi ve bileşenlerinin iyi olmasi daha mantikli.Cooler Master kasa ile aşağıdaki sistem alınır geri kalan paraya 2K monitör alırsınız.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
senin önerin ne knkBu sistemin olayi tek olayi 3080ti arkadaşim bütçesi çok tek tek toplamasi ve bileşenlerinin iyi olmasi daha mantikli.
Önereceğim şuanlik meşgulüm eve gidince yazarim.senin önerin ne knk
tamamdır yazarsan sevinirimÖnereceğim şuanlik meşgulüm eve gidince yazarim.
Katiliyorum bazi parçalari satip üstüne üst düzey bileşen ekleyebilir umarim 3080 li çikar çok iyi fiyat.Pazar günü pch 3080 sistem çıkaracak 16-17k ya. Bence bekleyin. İşlemcide 12400f olacak yüksek ihtimal. Parçaları bütçenize göre özelleştirip, 2k monitör almanızada bütçeniz yeter.
3080ti li biraz fazla olmazmi ? 3070 3070ti yeter diye düşünüyorum.Hazır sistem var diye bende önerdim. Toplayarak daha iyi olur mu bilmem. En ucuz 3080Ti 20K civarlarından yükseliyor.
O bütçeye 3080Ti alınabiliyorken dağlar kadar performans farkı ile 3070Ti almazdım.3080ti li biraz fazla olmazmi ? 3070 3070ti yeter diye düşünüyorum.
Hazır sistem istemiyorsunuz tamam ama ben yine de alternatif sistemleri paylaşayım. Güzel sistemler var.arkadaşlar istanbulda değilim ankaradayım malesef alamam hazır sistem istemiyorum ayrıca