3700₺ye DELL G2422HS alınır mı?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Kendisini 1080p IPS bandında en iyi monitör olarak görebiliriz. Açıkcası abartı olmaz çünkü neredeyse bütün 1080p 144hz+ konularında bu monitör öneriliyor. Fiyatı biraz artmış ama parlaklık konusunda üst düzey bir monitör arıyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca ekleme olarak Dell yetkili servisi her hangi bir sorununuzda direkt olarak evinize gelerek destek sağlıyor bu açıdan çok rahattır , üzmez.

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Kendisini 1080p IPS bandında en iyi monitör olarak görebiliriz. Açıkcası abartı olmaz çünkü neredeyse bütün 1080p 144hz+ konularında bu monitör öneriliyor. Fiyatı biraz artmış ama parlaklık konusunda üst düzey bir monitör arıyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca ekleme olarak Dell yetkili servisi her hangi bir sorununuzda direkt olarak evinize gelerek destek sağlıyor bu açıdan çok rahattır , üzmez.
Hocam Gigabyte G24F-2'den iyi midir? Dell 3600'dü bu arada bugün 3700 olmuş yeni fark ettim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Gigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
180Hz OC olması da önde gelen özelliklerden.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Gigabyte öneririm sadece ses sistemi yok.

SS IPS nedir ?

Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
180Hz OC olması da önde gelen özelliklerden.
Hocam gigabyte ss ips ama gtg 2ms dell fast ips gtg 1ms dell daha iyi değil midir?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam gigabyte ss ips ama gtg 2ms dell fast ips gtg 1ms dell daha iyi değil midir?
Evet bazı özellikleri daha iyi ama SS IPS ve 180Hz olması bence bu kusuru ortadan kaldırıyor
Birde Dell de orantısızlık var diye biliyorum bir üye bu konu hakkında konu açmıştı sola yatıktı monitör.
Ben tercihimi belirttim sadece birde kullandığım için bir yakınlığım var.

Seyamu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Hocam ben de dell alienware aldım. Bu evde teknik destek bana da sağlanıyor mu?

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ben de almayı düşünüyorum. Satın alan var mı hiç ? fp mi sizce

nurullah93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bugün gidip aldım Gaminggenden daha kurulumu yapmadık bu fiyata bu kalite, bu garanti güzel bence.

bu sistem için lüksmü sence ideal mi

KS

Cefika

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri