Kanka gel sen boşver laptop'u falan 38k ya ne PC Ler dizilir 4tb 128gb ramliMumkunse 1tb ssd ve 32gb ram(zorunlu değil olursa guzel olur)
Hocam o 4tb 128gb isi bu fiyatla pek mumkun degil zaten bana laptop lazim o yuzden malesefKanka gel sen boşver laptop'u falan 38k ya ne PC Ler dizilir 4tb 128gb ramli
dizsene bi kanka 4tb 128gb ramliKanka gel sen boşver laptop'u falan 38k ya ne PC Ler dizilir 4tb 128gb ramli
Onu da mı ben yapım kanka araştır bul ben 16 bine çok güzel sistem yaptım kendime çoğu oyunuda üst seviyede oynatırdizsene bi kanka 4tb 128gb ramli
.DOnu da mı ben yapım kanka araştır bul ben 16 bine çok güzel sistem yaptım kendime çoğu oyunuda üst seviyede oynatır
Kanka attık fiyatlar o kadar saçma ki 38bini laptpa verdiğine değme gir googleye ryzen 5 5600 hazır sistemler ya 18bine güzel bir kasa bul hatta donanım arsivinin son fiyat performans sistemi videosundaki kasa şuan 15bin TL ve içinde rx6650xt var sadece bu ekran kartı 12 bin TL 15e onu alsan içine 4tb SSD alırsın anakart ne kadar ram destekliyorsa alırsın üstüne en iyi monitörlerden alırsın 7 8 bine 1000tl ye de güzel bir klavye 1000tlye de mause 2bin işletim sistemi açamayacagin oyun yok
Tabi yani hangisini istiyorsan onu al yani ben sadece tavside bulundumHocam o 4tb 128gb isi bu fiyatla pek mumkun degil zaten bana laptop lazim o yuzden malesef