3bin liralık oyun pcsi oyundan atıp duruyor. Acil Yardım

Zekeriyavarkal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hepinize kolay gelsin vatan dan yeni toplama pc dizdim 8gb ram i5 gtx1050ti ekran kartı Windows 10 dün iki oyuna girdim oyundan atıyor ikisinde de 

1. C.S Go
3.League of Legends 

Acil yardım edin neden oluyor acaba??  hdım bağlantısı kuruyorum ekranda hata ismi belirtmiyor direk atıyor?? film izlerken ve ya öyle takılırken kapanma sorunu yok..?? :(

KS

Zekeriyavarkal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kasa zalman z3 plus aldığım yere sordum ekran kartı gücünü destekliyormu diye evet dediler nasıl kontrol edeceğim daha ilk oyun bilgisayarım daha ayrıntılı yardımcı olur musunuz acaba Windows 10 u ben eksik mi kurdum ayrıntılı yardımcı olur musunuz burdaki pc tamircicilerine güvenmiyorum götürmek istemiyorum

KS

Zekeriyavarkal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yakinkursat' Alıntı:
nvidianın kendı sıtesınde edındıgım bılgıye gore bır guc baglantısı yapmana gerek yok.

güç kaynagın kac watt sistem gereksınımını karsılıyormu. pc calısır durumdayken bır bak. fanların calısıyormu. ıslemcının oldugu yerdekı fan tam oturmusmu. baglantılarını ıyıce bır kontrol et. birde bılgısayarına HW monitor yukleyıp sıcaklık bılgılerını fotosunu cekıp gonderırmısın.

bilgisayarıma sag tıkla>özellikler>aygıt yonetıcısı bolumunde eksık drıver gozukuyor mu bır kontrol et ekran kartının drıverını guncelle

DRİVERLARDA SIKINTI YOK FANLAR ÇALIŞIYOR FOTOGRAFI NASIL GÖNDERECEĞİM DEĞERLERİ ÇEKTİMM

http://hizliresim.com/vXgVnO

http://i.hizliresim.com/zamLrg.png değerler

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Ne gibi bir sorununuz var net şekilde anlamak adına soruyorum. Oyuna giriyorsunuz oyundan atıyor doğru mu?

KS

Zekeriyavarkal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
WalterHolk' Alıntı:
Ne gibi bir sorununuz var net şekilde anlamak adına soruyorum. Oyuna giriyorsunuz oyundan atıyor doğru mu?

EVET OYUNA GİRİYORUM BİRDEN ATIYOR 3 5 DK SONRA MASAÜSTÜ GELİYOR... 

BAZEN PC Yİ RESETLİYOR ..  MAVİ EKRAN GELİP HATA GÖSTERİYOR YENİDEN AÇIYOR PC Yİ ... 

ÖRNEK. CS GO AÇIYORUM 5 DK SONRA CSGO.EXE KAPATILDI YAZIYOR MASAÜSTÜNE GELİYOR..

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Forum kurallarına uymayı unutmayalım hepsi büyük olmaz :)

Orjinal microsoftun sitesinden windows 10 64bit indirip kurdunuz mu?

Eğer windows da sorun olmadığını kesinleştirirsek biosu default ayarlara çevirmeyi denemeniz gerekebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri