Daha doğru markalardan ürünler tercih edebiliriz. Mouse tutuş şekliniz ve klavye boyut isteğiniz nedir ?3 k bütçe var klavye mouse önerebilir misin marka olarak logitech ve steelseries lere bakıyorum önerilerinizi bekliyorum
Klavye olarak 96 kullanıyorum ama 104 de olabilir mouse olarakta palm gripDaha doğru markalardan ürünler tercih edebiliriz. Mouse tutuş şekliniz ve klavye boyut isteğiniz nedir ?
Hangisi daha üst seviye olsun dersiniz ? Klavye 2k ya bir şey çekip mouseyi ucuz yollu halledebiliriz belki nasıl derseniz. Klavyede numpad zorunlu mu ya ? Olmasa olmaz mı ?Klavye olarak 96 kullanıyorum ama 104 de olabilir mouse olarakta palm grip
İkiside üst seviye değilde kaliteli parçalar olsun istiyorum o yüzden markaya biraz önem veriyorum. Klavyede numpad olsun çünkü oyunlarda felan tuş atadım alışkanlıklarımı değiştirmek istemiyorum.Hangisi daha üst seviye olsun dersiniz ? Klavye 2k ya bir şey çekip mouseyi ucuz yollu halledebiliriz belki nasıl derseniz. Klavyede numpad zorunlu mu ya ? Olmasa olmaz mı ?
İkiside üst seviye değilde kaliteli parçalar olsun istiyorum o yüzden markaya biraz önem veriyorum. Klavyede numpad olsun çünkü oyunlarda felan tuş atadım alışkanlıklarımı değiştirmek istemiyorum.