- Tepki
- 9
4.5K Ya corsair Kasa önerir misiniz?
hayır. sadece kasaPSU lumu ?
4.5K Ya corsair Kasa önerir misiniz?
Ben Corsair almanı önermem doğru düzgün Mesh kasası yok hava akışları kötü.4.5K Ya corsair Kasa önerir misiniz?
Hocam siz olsanız 4000x mı alırdınız 5000x mi![]()
Corsair iCUE 5000X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 5000X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Corsair iCUE 4000X 750W 80+ Siyah Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair iCUE 4000X 750W 80+ Siyah Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Corsair Crystal Series 460X RGB Compact USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Crystal Series 460X RGB Compact USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam 4000x ve 5000x arasında ne fark var3 adet fanla geliyor egzoz fanı yok
4 adet fanla geliyor![]()
Corsair Crystal Series 460X RGB Compact USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Corsair Crystal Series 460X RGB Compact USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bence aralarında en iyisi![]()
Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ ARGB Tempered Glass Siyah USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ ARGB Tempered Glass Siyah USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterCase H500 ARGB Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Teknik özelliklere baktığımız zaman aynı biri PSU lu geliyor ve rengi farklı bende almanızı önermem şahsen Cooler master h500 daha iyi.Hocam 4000x ve 5000x arasında ne fark var
Hocam ekran kartı desteğine baktım 4000x e ekran kartı sığmıyor. 2 cm boş yer kalıyor. orayada radyatör gelecek. O yüzden 5000x alacağım. 5000X e hangi fonlardan almamı önerirsiniz? LL120 mı QL120 mi
5000x alırdım çünkü 4000x serisine göre daha zengin içerik. Zaten 4000x baz alarak geliştirdiler 5000x iHocam siz olsanız 4000x mı alırdınız 5000x mi
Gerçekten ikisi birbirinin aynısı mı?Teknik özelliklere baktığımız zaman aynı biri PSU lu geliyor ve rengi farklı bende almanızı önermem şahsen Cooler master h500 daha iyi.
yada td 500
Güzel araştırmışsınız ben sadece sinerjini teknik özelliklerinden bakmıştım ama yazdıklarınıza rağmen hala tercih etmem.Bu bütçede bu markadan daha iyi ve daha ucuz kasalar var.Gerçekten ikisi birbirinin aynısı mı?
Hayır bir şeyi araştırma yapıyorsunuz da bari doğru düzgün bilgi sahibi edinip de yazın.
4000x kasanın ön paneli mesh değil tamperli cam var
ikincisi kasanın hava akışı sadece camın yanlarından sağlanıyor ki bu da eksi demektir.
üçüncü olarak kasanın boyutsal olarak üst 360 lık sıvı soğutmayı desteklemiyor.
dördüncü olarak 1 tane usb girşi var.
5000x de üst yan ön 360 sıvı soğutmayı desteklediği gibi mesh bir kasa.
4 tane 2.5 inç lik ssd kapasitesi var ki kolay takılabilme özellikli
2 tane usb mevcut
ve hava akışı olarak serin bir kasa şimdi soruyorum sana iki kasa birbirinin aynısı mı?
Teşekkür ederim, zevkler tartışılmaz tercih meselesiGüzel araştırmışsınız ben sadece sinerjini teknik özelliklerinden bakmıştım ama yazdıklarınıza rağmen hala tercih etmem.Bu bütçede bu markadan daha iyi ve daha ucuz kasalar var.