4 Bin TL Civarinda Kablosuz Kulaklik Onerisi

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
reis atar misin dedigini ben mi yanlis buluyorum

Hocam eğer ki sıfır takıntınız yok ise bakabilirsiniz 4 aylık ürün katmış adam ilana param güvende ile ortalama 3700 falan gelir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...und-kablosuz-gaming-kulaklik-1091185453/detay

barracuda x de 5 aylık ürün o da param güvende ile 2250 tl falan gelecektir. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...arracuda-x-wirelles-kulaklik-1119856898/detay
Her ne kadar temiz kullanilsa da sonucta kisisel bir ürün bu hastalik vs bulasabilir sifir almak en iyisi

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
reis atar misin dedigini ben mi yanlis buluyorum

Her ne kadar temiz kullanilsa da sonucta kisisel bir ürün bu hastalik vs bulasabilir sifir almak en iyisi
Tercih meselesi hocam sonuçta hocam. Bu arada barracuda x de yazılım desteği synapse 3 ile uyumlu değil thx yazılımı mevcun o şekil de işliyor.

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Thx nedir, kulakligin mikrofon ve ses ayarlarini yapamiyor muyuz yani
Razerin kullandığı uygulama razer synapse 3 üzerinden klavye mause kulaklık senkronize edip rgb veya profilleri kendinize göre şekillendire biliyorsunuz. Thx ise synapse 3 üzerinden yazılım desteği olmayan kulaklıklar için mevcut onlar da ayarları yapabiliyorsunuz sorunsuz şekilde. Sıkıntı çok fazla olmaz. Mesela mause klavye razer olursa synapse 3 üzerinden işinizi görürsünüz kontrol edersiniz. Synapse 3 yazılımı almayan kulaklık almazsanız ek olarak thx de indirmeniz gerecek tek farkı bu.

KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Razerin kullandığı uygulama razer synapse 3 üzerinden klavye mause kulaklık senkronize edip rgb veya profilleri kendinize göre şekillendire biliyorsunuz. Thx ise synapse 3 üzerinden yazılım desteği olmayan kulaklıklar için mevcut onlar da ayarları yapabiliyorsunuz sorunsuz şekilde. Sıkıntı çok fazla olmaz. Mesela mause klavye razer olursa synapse 3 üzerinden işinizi görürsünüz kontrol edersiniz. Synapse 3 yazılımı almayan kulaklık almazsanız ek olarak thx de indirmeniz gerecek tek farkı bu.
Yani ben her halükarda synapse kullanır gibi thx üzerinden ekolayzır ve mic ayari yapabilecek miyim

mehmettasdemir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar