4 cihaz arasında kaldım hangisini önerirsiniz

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
İkidir bu Aceri öneriyorum nedeni sanırım gözüme çarpan type c girişleri 2 tane gördüm thunderbolt 4 destekli imiş bir de 2 kanal ram var istediğinizde 8+8 16 yapabilirsiniz ki performansı direk yükseltir.
Lenovo da 4 gb ram tümleşik yapıda imiş yani onu değiştirme imkanınız yok anca servislik oda güzel değil bir slota kendiniz takabiliyorsunuz 8 taksanız 12 olacak amd apu da çift kanal ram ne kadar yüksekse o kadar iyi bunda da type c var iki tane :) ama ramin biri dahili sökülmüyor elle. Lenovo
  • Bluetooth Özellikleri5.0
  • Wi-Fi TeknolojisiWi-Fi 5 (802.11ac) iken
Acer de
  • Bluetooth Özellikleri5.2
  • Wi-Fi TeknolojisiWi-Fi 6 (802.11ax)

KS

gamerrr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İkidir bu Aceri öneriyorum nedeni sanırım gözüme çarpan type c girişleri 2 tane gördüm thunderbolt 4 destekli imiş bir de 2 kanal ram var istediğinizde 8+8 16 yapabilirsiniz ki performansı direk yükseltir.
Lenovo da 4 gb ram tümleşik yapıda imiş yani onu değiştirme imkanınız yok anca servislik oda güzel değil bir slota kendiniz takabiliyorsunuz 8 taksanız 12 olacak amd apu da çift kanal ram ne kadar yüksekse o kadar iyi bunda da type c var iki tane :) ama ramin biri dahili sökülmüyor elle. Lenovo
  • Bluetooth Özellikleri5.0
  • Wi-Fi TeknolojisiWi-Fi 5 (802.11ac) iken
Acer de
  • Bluetooth Özellikleri5.2
  • Wi-Fi TeknolojisiWi-Fi 6 (802.11ax)
Ram yükseltmeyi düşünmüyorum aslında ama tabi göz önünde bulundurmak lazım Casper hakkında ne düşünüyorsunuz

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Son düzenleme:
KS

gamerrr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

gamerrr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben muhtemelen Acer seçerdim. 256 GB ssd farkı 1000 TL etmez çünkü.
Öbür özellikleri aşağı yukarı aynı mı ? Bide acerin işletim sistemi linux galiba tavsiye eder misin ?
Birkaç kişi ekran kartından dolayı casperi önerdi

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Öbür özellikleri aşağı yukarı aynı mı ? Bide acerin işletim sistemi linux galiba tavsiye eder misin ?
Birkaç kişi ekran kartından dolayı casperi önerdi
Casperda ekran kartı yok. Dahili ekran kartı var. Ryzen 5 5500U daki ekran kartı daha iyi ondan. Ayrıca Casper çok tavsiye ettiğim bir ürün değil.
Diğer özellikleri neredeyse hepsi aynı zaten.

fre993

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
açıkçası moonster casper asus dell lenova kullandım laptopta lenova nedense beni daha mutlu etti şuanda da gaming laptopunu aldım pişmanda olmadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri