4 Pin Fan Çoklayıcı 3 Pin Ile Çalışır Mı?

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Selamlar,

Xpg defender pro orjinal fanların çıkışı 3 pin fanlara enerji veremediğim için bu ürünü aldım. Sorum şu bu ürün 4 pin benim fan çıkışı 3 pin fanların çalıştırabilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Hocam sorunuza yakın bir problemde bende var bilgisi olan yanıt verirse sevinirim.
Bende kule tipi soğutma aldım 4pin anakartımın ARGB girişi ise 3 pin bunu çalıştırabilir miyim? Dönüştürücü alsam 3ü 4e dönüştüren bir yapı ile

KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam sorunuza yakın bir problemde bende var bilgisi olan yanıt verirse sevinirim.
Bende kule tipi soğutma aldım 4pin anakartımın ARGB girişi ise 3 pin bunu çalıştırabilir miyim? Dönüştürücü alsam 3ü 4e dönüştüren bir yapı ile
Seninle aynı sorunu yaşıyoruz. Bende de aynı kule tipi soğutucu var. Ucu boşta. Işığı yanmıyor. Dönüştürücü alırsan çalışır.
o kart yapıyorsa yaparsın
Tamam taktım ve çalıştı.

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Seninle aynı sorunu yaşıyoruz. Bende de aynı kule tipi soğutucu var. Ucu boşta. Işığı yanmıyor. Dönüştürücü alırsan çalışır.

Tamam taktım ve çalıştı.
hangi dönüştürücüyü aldın ve herhangi bir sorun çıkarıyor mu sana knka? sisteme zararı vs var mıdır yani?

KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
hangi dönüştürücüyü aldın ve herhangi bir sorun çıkarıyor mu sana knka? sisteme zararı vs var mıdır yani?
Sisteme zararı olmaz. Bende dönüştürücü yoo. ARGB kontrolcü de yok. Ben fanı çalıştırmak için fan çoklayıcı aldım. Daha onu çalıştıramadım.

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
97
Sisteme zararı olmaz. Bende dönüştürücü yoo. ARGB kontrolcü de yok. Ben fanı çalıştırmak için fan çoklayıcı aldım. Daha onu çalıştıramadım.
knka benim fan çalışıyor sorun yok argb ışığını yakacam ona alsam olur mu çalışır mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri