- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
Merhabalar, malum ram ve ssd fiyatları uçmuş. Sıfır veya ikinci el 40-50k bandında bilgisayar alacağım yardımcı olabilir misiniz? İkinci el olursa daha ucuza kapatabilirim diye düşünüyorum ama ilanlara baktığımda hemen hemen sıfır fiyatlarına yakın ilanlar görüyorum. Yine de kocaeliden alabileceğim ikinci el hazır sistem veya bu bileşenleri kullan ikinci el topla ya da direkt bu bilgisayarı sıfır al dediğiniz öneriler var mı? Genelde rust oynuyorum ama csgo valorant tarzı oyunlarda oynuyorum. Ayrıca işim gereği bazen adobe programlarını da kullanmam gerekebiliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Günlerdir ikinci el ilanlara da baktım fiyatlar çok uçuk. Kocaeli civarında gözünüze çarpan uygun veya değer dediğiniz ikinci el ilanlar var ise çok daha iyi olur. Şimdiden tavsiyeleriniz ve emekleriniz için teşekkür ederim.
Günlerdir ikinci el ilanlara da baktım fiyatlar çok uçuk. Kocaeli civarında gözünüze çarpan uygun veya değer dediğiniz ikinci el ilanlar var ise çok daha iyi olur. Şimdiden tavsiyeleriniz ve emekleriniz için teşekkür ederim.