Fiyat/Performans 40 Bin TL Sistem Önerisi

Dnz93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Amd
Ekran Kartı
Palit
Selam arkadaşlar 40bin tl bütçem var ve bana bu sitemi önerdiler sizce f/p ürünümü eğer uygun değilse tavsiyelerinizi bekliyorum

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Selam arkadaşlar 40bin tl bütçem var ve bana bu sitemi önerdiler sizce f/p ürünümü eğer uygun değilse tavsiyelerinizi bekliyorum

Taksit ile işin yoksa bu sisteme bakabilirsin. Görseldeki özelleştirmeyi yap derim.

Ekli dosyalar

• 1730649134368.png
    1730649134368.png
    51.9 KB · Görüntüleme: 43
KS

Dnz93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Taksit ile işin yoksa bu sisteme bakabilirsin. Görseldeki özelleştirmeyi yap derim.
Aslında vade farksız taksit yaptırabilsem cok iyi olur bu firma yapmıyor 40 bine kadar özellikle itopya sitesinden bir sistem öneririniz var mı ?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
6 taksit yapıyorlar süper ancak ben bu siteyi hiç bilmiyorum güvenilirmidir daha önce alışveriş yaptınız mı ? birde ramlari 1000 tl farkla 16x2 yaptım ne dersiniz
Bütçe varsa tabii ki yapın 32 rami kingstondan vardı, site fazlasıyla güvenilir. Hatta en çok hazır sistem almak isteyeceğiniz site diyebilirim. Müşteri hizmetlerinden insanlar fazlasıyla memnun.

KS

Dnz93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçe varsa tabii ki yapın 32 rami kingstondan vardı, site fazlasıyla güvenilir. Hatta en çok hazır sistem almak isteyeceğiniz site diyebilirim. Müşteri hizmetlerinden insanlar fazlasıyla memnun.
İlginize çok teşekkür ederim.Sistemi yarın sabah sipariş edeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri