Öneri 40 K Hangi Hazır Sistemi Alabilirim ? Yada Nasıl Bir Sistem Alabilirim ?

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
asus ne zamandır beri ısınıyor hocam
Asus un üst bir serisi olmadığı gibi her asus iyide değil. Anakartin mosfet soğutucuları eksik üst bir sisteme kötü parça kalitesi kullanılmış. İlla 7900xt alınacaksa da çok kötü bir sistem. Zaten 7xxx serisi sorunlu.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Asus un üst bir serisi olmadığı gibi her asus iyide değil. Anakartin mosfet soğutucuları eksik üst bir sisteme kötü parça kalitesi kullanılmış. İlla 7900xt alınacaksa da çok kötü bir sistem. Zaten 7xxx serisi sorunlu.
7xxx serisine bir şey demiyorum zaten sorunludur orası ayrıda asusun ısındığını görmedim daha

referans tasarım nedir açar mısın
Kart asus ama referans tasarım

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,485
7xxx serisine bir şey demiyorum zaten sorunludur orası ayrıda asusun ısındığını görmedim daha

referans tasarım nedir açar mısın
Direk AMD nin çıkardığı model herhangi bir markanın modeli değil o yüzden soğutma olarak en düşük model referans modeldir.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
ben kasaya bir şey demedim bakmadım bile kasaya asusun üst serisi değil bende kullanıyorum radeon şuana kadar gördüğüm max 60 derece rdr 2'de high ultra ayarlarda

ben kasaya bir şey demedim bakmadım bile kasaya asusun üst serisi değil bende kullanıyorum radeon şuana kadar gördüğüm max 60 derece rdr 2'de high ultra ayarlarda
ekran kartı olarak bahsettim 7xxx olan kasa da

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri