400 TL KULAKLIK TAVSİYESİ

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]merhabalar 400 tl bütçem var oyun modu ve mikrofonu iyi olan  ve uzun yapıda airpods gibi [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]telefonda kullanmak için bluetooth kulaklık arıyorum tavsiyeniz varmıdır ? not:eek:yun modu mutlaka olmalı[/font]

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
BU bütçeye kablosuz oyuncu kulaklığı bulamazsınız. Kablosuz normal kulaklık bulursunuz ama oyun odaklı ses kasıcam vs. diyorsanız mümkün değil. 

HP X1000 7HC43AA 7.1 Surround Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık - 614 TL bu ürünü alabilirsiniz oyun işin içindeyse ama bütçenizi biraz aşmanız gerekiyor.

hocam kusura bakmayın benim hatam pc için değil telefonda kullanmak için istiyorum onu yazmayı unuttum oyun modu ve mikrofonu iyi olan ve airpods tarzı uzun tws kulaklık 400 tl bütçem var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablolu olarak HYPERX CLOUD EARBUDS - 332 TL bu ürün bulabildiğim en iyi ürün. Ama sizin dediğiniz tarzda değil ki zaten o tarzda oyuncu ürünü olmaz ses yalıtımı için silikon şart.

Haylou T15 Gaming Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - 160 TL - Bu ürün kablosuz ve oyun modu var ama genel olarak ortalama bir ürün.

Kablosuz oyun modu olan Razer Hammerhead True Wireless var ama fiyatı 500 TL ve çok şikayet var.

Kablosuz oyunda sorun yaşatmayan 2 ürün var ama oyun modu yok. Oneplus Buds Z TWS - 419 TL ve Anker SoundCore Life Dot 2 TWS - 400 TL bu ürün.

Genel olarak piyasadaki bulabildiğim en iyi ürünler bunlar mobil oyun için. Ama dediğim gibi ilk 3 ürün haricinde diğer 2 ürün oyun moduna sahip değil.

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kablolu olarak HYPERX CLOUD EARBUDS - 332 TL bu ürün bulabildiğim en iyi ürün. Ama sizin dediğiniz tarzda değil ki zaten o tarzda oyuncu ürünü olmaz ses yalıtımı için silikon şart.

Haylou T15 Gaming Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulaklık - 160 TL - Bu ürün kablosuz ve oyun modu var ama genel olarak ortalama bir ürün.

Kablosuz oyun modu olan Razer Hammerhead True Wireless var ama fiyatı 500 TL ve çok şikayet var.

Kablosuz oyunda sorun yaşatmayan 2 ürün var ama oyun modu yok. Oneplus Buds Z TWS - 419 TL ve Anker SoundCore Life Dot 2 TWS - 400 TL bu ürün.

Genel olarak piyasadaki bulabildiğim en iyi ürünler bunlar mobil oyun için. Ama dediğim gibi ilk 3 ürün haricinde diğer 2 ürün oyun moduna sahip değil.

hocam benim aslında aradığım model tarzı razerin bluetooth kulaklığı gibi ama ondada sorun çok fazla 500 tl bütçeye çıksam razer gibi geçikmesi düşük iyi mikrofonu olan bir model varmıdır ? oyun modu şart degil geçikmesi düşük olsa yeterli

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
APTX veya Qualcomm QCC3020 çipi olan ürünlerde gecikme oldukça düşük olur. Bakayım 500 TL ye çıkınca ne önerebilirim size.

BlitzWolf BW-FYE8 ürünü oldukça başarılı bir ürün özellikleri vs. ile size önerebileceğim bir ürün. Fiyatı 470-530 TL arasında.

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
APTX veya Qualcomm QCC3020 çipi olan ürünlerde gecikme oldukça düşük olur. Bakayım 500 TL ye çıkınca ne önerebilirim size.

BlitzWolf BW-FYE8 ürünü oldukça başarılı bir ürün özellikleri vs. ile size önerebileceğim bir ürün. Fiyatı 470-530 TL arasında.

hocam bilmediğim için soruyorum şimdi ben bunu iphone kullanacağım için benim bildiğim iphone aptx yok ayrıca qualcom cipler sanırım sadece qualcoom işlemcilerde iyi çalışıyor şimdi ben iphone kullancancağım için iphonede aac ve fusion işlemci var sıkıntı olmazmı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bahsettiğim çipler gecikmeyi azaltan teknolojiler oyunda sorun çıkmaması için. Birde apple ile bu çipleri kullanamıyorsunuz apple için ayrı çipler var ki son önerdiğim üründe apple için gecikme önleyici çipte var.

BlitzWolf BW-FYE8 TWS Earphone Review bu makaleyi inceleyebilirsiniz.

Bıraktığım açıklamada Apple için desteklenen codec çipleri belirtilmiş. İnecelemeyi okuyun Apple için AAC desteği var.

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Merhabalr hocam oneplus Buds z fiyatına göre sunduğu özellikler baya iyi acaba biliyorsanız yardımcı olurmusunuz bu oneplus Buds z kaç ms biliyormusunz ? sanırım oneplus telefonlarda fnatic modu varmış onu açınca 103 ms ama diğer telefonlardaki kaç ms olduğuna dair birşey bulamadım ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri