4000-4500 Bütçeli Sistem Tavsiyesi (KASA+KLAVYE+FARE+DAHİLİ WIFI ADAPTÖRLÜ)

furkan23100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar bütçem bu kadar kredi kartına taksitle almayı planlıyorum alabileceğim site vs. tarzında önerirseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler. Bu arada bilgisayarı ne için kullanacaksın derseniz genelde oyun olmakla birlikte render almak için de kullanabilirim.Geleceğe yönelik olursa sevinirim.(SSD falan da olursa iyi olur)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba hocam toplayıp geri döndüm alabileceğiniz güzel sistemlerden bir tanesi....

2JVNMA.jpg

KS

furkan23100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Elinize sağlık. Ryzen apulu falan sistem alınsa ilerde parça yükseltmeye daha elverişli falan olur mu öyle parça değişimine(eklenmesine) müsait bir sistem mi bu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
furkan23100' Alıntı:
Elinize sağlık. Ryzen apulu falan sistem alınsa ilerde parça yükseltmeye daha elverişli falan olur mu öyle parça değişimine(eklenmesine) müsait bir sistem mi bu

Enes hocamızın önerdiği sistemde yükseltme yapılabilir ilerisi için ama APU sistemde sınır olacak yükselebileceğiniz E.Kartı için konuşuyorum 1050 Ti veya 1060 en fazla takabileceğiniz kartlar olacak. Enes hocamızın önerdiği sistemde i5 7400 var bu işlemci ile ileride GTX 1070 'e yükseltme yapılabilir.

KS

furkan23100

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tekrae teşekkür ederim her şey için. Bu bilgisayarı(toplanmış olarak) kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum nereden hangi siteden ya da yerden almalıyım? Yakındalarda kampanya vs. olur mu öyle bir şey olur diye beklemek doğru mu?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri