4000-5000 TL Arası Monitör

Josren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bu fiyat aralığında hem oyun hem de photoshop işlerimi görebileceğim bi monitör arıyorum. İlk isteğim AOC 24G2U-bk modeli idi ancak stoklar tükendiği için alamadım. Bu monitör özelliklerine en yakın ips panel monitör önerirsiniz sevinirim. 144 hz olması önemli değil, 75 hz de kabul ediyorum. Renkler konusunda sorun yaşamak istemiyorum ve görüntüde doygunluk olsun istiyorum ( LÜTFEN BİLGİLİ KİŞİLER YANIT VERSİN, TEŞEKKÜRLER)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bu fiyat aralığında hem oyun hem de photoshop işlerimi görebileceğim bi monitör arıyorum. İlk isteğim AOC 24G2U-bk modeli idi ancak stoklar tükendiği için alamadım. Bu monitör özelliklerine en yakın ips panel monitör önerirsiniz sevinirim. 144 hz olması önemli değil, 75 hz de kabul ediyorum. Renkler konusunda sorun yaşamak istemiyorum ve görüntüde doygunluk olsun istiyorum ( LÜTFEN BİLGİLİ KİŞİLER YANIT VERSİN, TEŞEKKÜRLER)
Panel kalitesi iyi 1ms gtg sahip

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Parlaklığı biraz az kalıyor ama asus tuf 249q1a bakabilirsiniz

Üstte atılan dell baya iyi

KS

Josren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yine aoc 'un 27G2SPU modelini buldum, Dell ile arasında hangisi seçilebilir?
Panel kalitesi iyi 1ms gtg sahip

Parlaklığı biraz az kalıyor ama asus tuf 249q1a bakabilirsiniz

Üstte atılan dell baya iyi
Bi bakayım hocam dediğinize

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri