Mevcutta kullandığım Razer Blackshark v2 x kulaklığımı artık kulağımı çok terlettiğinden değiştirmek istiyorum. 3 yıldır kullanıyorum ve terleme durumu sıktı artık. 4000 TL maksimum bütçe için kablosuz veya kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
MCHOSE x9 modeli gördüm onun için ne dersiniz? Bu modelin kumaş ped olanı yada başka bildiğiniz kumaş ped olan kulaklık var mı?![]()
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!www.elitmuzik.com.tr
MCHOSE X9 , Havit H2002P den farksız tek farkı wireless olması.Ses kalitesi olarak Fifine H9 bu 4000TL'ye kadar ki her kulaklıktan üstün.MCHOSE x9 modeli gördüm onun için ne dersiniz? Bu modelin kumaş ped olanı yada başka bildiğiniz kumaş ped olan kulaklık var mı?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kablosuz olsa çok iyi olacaktı. Sanırım kumaş pedli kulaklık bulamayacağım gibi. ATK neptune n9 için de yorumunuzu alabilir miyim?MCHOSE X9 , Havit H2002P den farksız tek farkı wireless olması.Ses kalitesi olarak Fifine H9 bu 4000TL'ye kadar ki her kulaklıktan üstün.
Mevcutta kullandığım Razer Blackshark v2 x kulaklığımı artık kulağımı çok terlettiğinden değiştirmek istiyorum. 3 yıldır kullanıyorum ve terleme durumu sıktı artık. 4000 TL maksimum bütçe için kablosuz veya kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
Bu model hala stokta yok. Bekleyebilirim MCHOSE X9 modeli ile bunun arasında kaldım. Fifine H9 da çok iyi mikrofonu var. Çok kararsızım. Şuanda elimde kutusu açılmamış Huaxu-x1 geri iade edeceğim.![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bilgi yok yeni daha.Ben hala Fifine derim kendimde kullanıyorum.Çok hafif kablosuzdan farksız.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kablosuz olsa çok iyi olacaktı. Sanırım kumaş pedli kulaklık bulamayacağım gibi. ATK neptune n9 için de yorumunuzu alabilir miyim?
Bu kulaklığın yazılımı var mı yoksa kulaklık üzerindeki ses kartından mı kontrol ediyorsunuz?Bilgi yok yeni daha.Ben hala Fifine derim kendimde kullanıyorum.Çok hafif kablosuzdan farksız.
Yazılım yok gerekte yok zaten.Ses kartında mikrofon ses , kulaklık ses , mic aç kapa ve 7.1 aç kapa var.Ek olarak FXSounds indir tamam.Bu kulaklığın yazılımı var mı yoksa kulaklık üzerindeki ses kartından mı kontrol ediyorsunuz?
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.Yazılım yok gerekte yok zaten.Ses kartında mikrofon ses , kulaklık ses , mic aç kapa ve 7.1 aç kapa var.Ek olarak FXSounds indir tamam.