4000 TL Kulaklık Önerisi

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Mevcutta kullandığım Razer Blackshark v2 x kulaklığımı artık kulağımı çok terlettiğinden değiştirmek istiyorum. 3 yıldır kullanıyorum ve terleme durumu sıktı artık. 4000 TL maksimum bütçe için kablosuz veya kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

malpts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
MCHOSE x9 modeli gördüm onun için ne dersiniz? Bu modelin kumaş ped olanı yada başka bildiğiniz kumaş ped olan kulaklık var mı?
MCHOSE X9 , Havit H2002P den farksız tek farkı wireless olması.Ses kalitesi olarak Fifine H9 bu 4000TL'ye kadar ki her kulaklıktan üstün.

Son düzenleme:
KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
MCHOSE X9 , Havit H2002P den farksız tek farkı wireless olması.Ses kalitesi olarak Fifine H9 bu 4000TL'ye kadar ki her kulaklıktan üstün.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kablosuz olsa çok iyi olacaktı. Sanırım kumaş pedli kulaklık bulamayacağım gibi. ATK neptune n9 için de yorumunuzu alabilir miyim?

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Mevcutta kullandığım Razer Blackshark v2 x kulaklığımı artık kulağımı çok terlettiğinden değiştirmek istiyorum. 3 yıldır kullanıyorum ve terleme durumu sıktı artık. 4000 TL maksimum bütçe için kablosuz veya kablolu kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Bu model hala stokta yok. Bekleyebilirim MCHOSE X9 modeli ile bunun arasında kaldım. Fifine H9 da çok iyi mikrofonu var. Çok kararsızım. Şuanda elimde kutusu açılmamış Huaxu-x1 geri iade edeceğim.

malpts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Kablosuz olsa çok iyi olacaktı. Sanırım kumaş pedli kulaklık bulamayacağım gibi. ATK neptune n9 için de yorumunuzu alabilir miyim?
Bilgi yok yeni daha.Ben hala Fifine derim kendimde kullanıyorum.Çok hafif kablosuzdan farksız.

malpts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu kulaklığın yazılımı var mı yoksa kulaklık üzerindeki ses kartından mı kontrol ediyorsunuz?
Yazılım yok gerekte yok zaten.Ses kartında mikrofon ses , kulaklık ses , mic aç kapa ve 7.1 aç kapa var.Ek olarak FXSounds indir tamam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri