4000 TL Laptop Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
EXA Trend F34 Intel Core i3-10110u 8GB Ram 512GB SSD 15.6'' Full HD FreeDos Dizüstü Bilgisayar - 4.104 TL - 4300U işlemcisinden tek çekirdek performansında bir tık daha başarılıdır 10110U işlemcisi. Ayrıca HP markasının giriş seviyesini alacağınıza EXA markasının giriş-orta segment bu cihazını almanız daha mantıklı olur.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu markayı daha önce duymamıştım güvenilir bir marka mı? Garanti hizmeti iyi midir? Ek olarak bütçeyi 4500 e çıkarabilirsem daha iyi bir alternatif bulunabilir mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
EKSA Türkiye 'deki en büyük bileşen tedarikçisidir. EXA ise kendi markasıdır ve ürün kendisine ait bir ürün. Sistemi tamamen kendisi yapmıyor zaten, aynı GameGaraj firması gibi ki GameGaraj firması genelde MSI markası ile çalışıyor 3. parti bu işte deneyimli bir firma ile çalışıyor. Yani marka ve ürüne güvenebilirsiniz.

Eğer 4.5K bütçeye çıkarsanız Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 3 5300U 8GB 256GB SSD Freedos 14" FHD 82LM0093TX001 - 4.499 TL fiyata bu cihazı öneririm. Çok daha başarılı bir işlemciye ve buna bağlı daha iyi bir GPU birimine sahip olursunuz.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
EKSA Türkiye 'deki en büyük bileşen tedarikçisidir. EXA ise kendi markasıdır ve ürün kendisine ait bir ürün. Sistemi tamamen kendisi yapmıyor zaten, aynı GameGaraj firması gibi ki GameGaraj firması genelde MSI markası ile çalışıyor 3. parti bu işte deneyimli bir firma ile çalışıyor. Yani marka ve ürüne güvenebilirsiniz.

Eğer 4.5K bütçeye çıkarsanız Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 3 5300U 8GB 256GB SSD Freedos 14" FHD 82LM0093TX001 - 4.499 TL fiyata bu cihazı öneririm. Çok daha başarılı bir işlemciye ve buna bağlı daha iyi bir GPU birimine sahip olursunuz.

Anladım teşekkürler. Sizi yoruyorum kusura bakmayın lütfen. Lenovo ekranı 14 inç ve o markaya pek güvenmiyorum birkaç arkadaşımın Lenovo bilgisayarının garantisi biter bitmez anakart arızası çıkardığına şahit oldum. Exa daki işlemci ile HP deki işlemci arasındaki oyun farkına bakınca HP deki işlemci daha performanslı geldi bana. Bu fiyat bandındaki bilgisayardan oyun performansı beklenmez biliyorum ama arada sırada bilgisayarın kaldırdığı kadar oyun oynamayı düşündüğümden HP daha mantıklı geliyor. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Öğrenci için makine istediğiniz için işlemci performansına göre cihaz önerdim. Oyunda varsa HP ürünü alabilirsiniz. Lenovo ürüne gelirsek marka iyi bir marka ama arkadaşlarınız şansızmış bence. Direkt markaya kötü demek pek mantıklı değil. 

HP ürünü alabilirsiniz. İsteklerinize en uygun cihaz o gibi duruyor. Lenovo markasını öneririm ama o hariç HP ürünü alabilirsiniz.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Öğrenci için makine istediğiniz için işlemci performansına göre cihaz önerdim. Oyunda varsa HP ürünü alabilirsiniz. Lenovo ürüne gelirsek marka iyi bir marka ama arkadaşlarınız şansızmış bence. Direkt markaya kötü demek pek mantıklı değil. 

HP ürünü alabilirsiniz. İsteklerinize en uygun cihaz o gibi duruyor. Lenovo markasını öneririm ama o hariç HP ürünü alabilirsiniz.

Haklısınız oyunu söylemeyi unutmuşum. Genelleme yapmak tabiki doğru değil. Fakat 14 inç olması da benim için eksi yanı. Her şey için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri