4000 TL PC TOPLAMA

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
İleride ben 8 ekleyeceksiniz diye düşündüm hocam dual channel bu kadar etkili oluyor demek istemiştim tabikide alırsınız zaten alacağınız 16 gb ram dual channel olur

ve videoda 8 gb ramlerin testi var 16 iken siz düşünün :)

KS

Tyre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
İleride ben 8 ekleyeceksiniz diye düşündüm hocam dual channel bu kadar etkili oluyor demek istemiştim tabikide alırsınız zaten alacağınız 16 gb ram dual channel olur

ve videoda 8 gb ramlerin testi var 16 iken siz düşünün :)

Mantıklı :)

KS

Tyre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ondan dolayı dual channel çok önemli....

Hocam Bir Sorum Daha Olcak 8gb 3200 Mhz Ramin Yanına 8 gb 2144 mhz ram koyabilirmiyiz yine bu kadar yüksek değerler fps artışımız olurmu peki

KS

Tyre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
İmkânınız var ise 3200 mhz almalisiniz

Hocam 3 Sorum Daha Olucak 1.si bu parçaları aldıktan sonra kabloları kasada veya içinden çıkıyormu ? yoksa kendimizmi almamız lazım kabloları ? 2.si harddiski taktıktan sonra ssd yi de takabilmek için bir kablo almalımıyım yada hangi kabloyu almalıyım 3. alacağım kasada 2 adet fan geliyor arkadaki fan gelmiyor oraya herhangibi bir fanmı almamız lazım farketmezmi yoksa ne biliyim tam olarak bilmiyorum fanların türleri varmıdır ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
1. si psu nun kablolarıyla birşeytirdiğiniz için bir kablo gerekmiyor :D 2.si harddiski taktıktan sonra bir tane sata kablosu almalısın çıkmayabiliyor.3.sü ise aldığın kasada arkada fan vardır hocam ne alırsanız alın :)

KS

Tyre

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
1. si psu nun kablolarıyla birşeytirdiğiniz için bir kablo gerekmiyor :D 2.si harddiski taktıktan sonra bir tane sata kablosu almalısın çıkmayabiliyor.3.sü ise aldığın kasada arkada fan vardır hocam ne alırsanız alın :)

Tamam Hocam Tam Anlamasamda Çıkardığım Sonuç Kabloya gerek yok tek sata kablosu lazım birde hocam kasada dahili fan 2 yazıyor 2 fanı yokmu siz 3 diyorsunuz ama

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri