4000 TL telefon önerisi

DarkLords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 4000 TL'lik bir telefon alacağım. Ben telefonda oyun oynamıyorum sadece sosyal medya kullanıyorum. Telefonu kullanırken hiç kasmasın, ekranı iyi olsun, şarjı uzun süre gitsin ve kamerası iyi olsun istiyorum. Tercihlerime göre Samsung Galaxy A52'yi beğendim. Sizce bu telefonu sorunsuz bir şekilde 4-5 yıl kullanabilir miyim?

Ya da tercihlerime göre önerebileceğiniz bu fiyat bandında başka telefonlar var mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Xiaomi Poco X3 Pro - 3.719 TL - Snapdragon 860 CPU + Adreno 640 GPU + 256 GB ROM(Maks. Hafıza Kartı Desteği 1 TB) + 8 GB RAM + 120HZ IPS Ekran + UFS 3.1 Depolama + 5160 mAh Batarya + 33W Hızlı Şarj + Stereo Hoparlör + Suya-Toza Dayanıklılık + 48 MP Ana Kamera ki kamera performansı için Poco X3 Pro CAMERA TEST bu videoya bakabilirsiniz.

Daha iyi ekran vr daha iyi kamera isterseniz CPU, GPU, depolama hızı ve maksimum hafıza kartı desteğinden biraz feragat edeceksiniz ve bu cihazı alacaksınız.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro - 3.949 TL - Snapdragon 732G CPU + Adreno 618 GPU + 128 G B ROM(Maks. Hafıza Kartı Desteği 512 GB) + 8 GB RAM + 120HZ AMOLED Ekran + UFS 2.2 Depolama + 5020 mAh Batarya + 33W Hızlı Şarj + Stereo Hoparlör + Suya-Toza Dayanıklılık + 108 MP Ana Kamera ki kamera performansı için Redmi Note 10 Pro Camera Review EXACTLY What to Expect! bu videoya bakabilirsiniz.

Bu arada siz sormadan A52 ürününün bilgilerini aşağıya bırakıyorum. Genel olarak ben yukarıdaki 2 önerimden birisini alırdım.

Samsung Galaxy A52 4K fiyata en yakın modelinin özellikleri :  Snapdragon 720G CPU + Adreno 618 GPU + 128 G B ROM(Maks. Hafıza Kartı Desteği 1 TB) + 8 GB RAM + 90HZ AMOLED Ekran + UFS Depolama standardı yazmıyor bilgilerinde bulamadım ki iyi bir hızda olsaydı yazarlardı + 4500 mAh Batarya + 25W Hızlı Şarj + Stereo Hoparlör + Suya-Toza Dayanıklılık + 64 MP Ana Kamera ki kamera performansı için Samsung Galaxy A52 Camera Review bu videoya bakabilirsiniz.

KS

DarkLords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bu önerdiğiniz modellerde (Galaxy A52 dahil) sorun var mı? yani sorunsuz 4-5 yıl kullanabilir miyim?

Alexsandro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DarkLords' Alıntı:
Peki bu önerdiğiniz modellerde (Galaxy A52 dahil) sorun var mı? yani sorunsuz 4-5 yıl kullanabilir miyim?

çoğu andorid 2 yıldan sonra yavaşlar 4-5 yavaşlamadn kullanmak istiyorsan tek çare iphone 2. telefoum iphone 7 hala çok hızlı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
DarkLords' Alıntı:
Güçlü CPU yongasına sahip modeli alırsanız ki zaten 2021 model kendisi 4 sene sorunsuz kullanabilirsiniz. Diğer modellerde 3-4 sene kadar kullanılabilir ama garantisini vermiyorum tabi sadece kullanılabileceğini söylüyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri