Evet arkadaşlar ayın 15inde koltuk almayı düşünüyorum lütfen öneride bulunursanız sevinirim. Boyum 1.75-80 kilo 75.
Bütçe 4000
Bütçe 4000
Uzun kullanım için alınır mı 5 6 saat oturuyorum genellikle.![]()
Chair Fab V6 Kumaş Oyuncu Koltuğu
Oyuncu Koltukları kategorisindeki Chair Fab V6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Uzun kullanımda çoğu koltuk sıkıntı yapabilir. Bu önerdiğim benim bildiğim bu bütçede en iyisi.Uzun kullanım için alınır mı 5 6 saat oturuyorum genellikle.
Evet arkadaşlar ayın 15inde koltuk almayı düşünüyorum lütfen öneride bulunursanız sevinirim. Boyum 1.75-80 kilo 75.
Bütçe 4000
Tamamdır teşekkür ederim.Uzun kullanımda çoğu koltuk sıkıntı yapabilir. Bu önerdiğim benim bildiğim bu bütçede en iyisi.
Buna baktım ama ayakları plastik metal olsun istiyorum daha kaliteli olur sanırım.4100 tl oldu ama guzel![]()
Rampage Styles Kl-r61 Kırmızı/siyah Gaming Oyuncu Koltuğu - Fiyatı, Yorumları
Rampage Styles Kl-r61 Kırmızı/siyah Gaming Oyuncu Koltuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hawk Fab V4 Aldım Perşembe Günü Oldukça Memnunum Boyum 1.81,haftasonu yaklaşık 7-8 saat PC başında Durdum Bende Bir Rahatsızlık VermediEvet arkadaşlar ayın 15inde koltuk almayı düşünüyorum lütfen öneride bulunursanız sevinirim. Boyum 1.75-80 kilo 75.
Bütçe 4000
Teşekkürler cevabınız için kaç günde geldi peki?Hawk Fab V4 Aldım Perşembe Günü Oldukça Memnunum Boyum 1.81,haftasonu yaklaşık 7-8 saat PC başında Durdum Bende Bir Rahatsızlık Vermedi
Amazonda 3.399 TL idi 2 İş Günü içerisinde Geldi Ben Prime İle Almamıştım BirdeTeşekkürler cevabınız için kaç günde geldi peki?
hocam peki xdrive 15li hakkında bir bilginiz var mı 15li mi bu mu?Uzun kullanımda çoğu koltuk sıkıntı yapabilir. Bu önerdiğim benim bildiğim bu bütçede en iyisi.
abi direkt https://www.xdrive.com.tr/xdrive-toryum-profesyonel-oyuncu-koltugu-kirmizi okadar rahat ki bunu öneririrmEvet arkadaşlar ayın 15inde koltuk almayı düşünüyorum lütfen öneride bulunursanız sevinirim. Boyum 1.75-80 kilo 75.
Bütçe 4000
exvega hayatta almam hawkta karar kıldım teşekkürler.Hawk ya da exvega Andromeda bakabilirsiniz.