- Tepki
- 33
Arkadaşlar saygısızlık olmazsa böyle sağlam bir oyuncu monitörü öneriniz varsa alabilirmiyim
Attığım güzel fakat biraz pahalı nasıl olsun monitörünüz ne tür oyunlar oynuyorsunuz?Arkadaşlar saygısızlık olmazsa böyle sağlam bir oyuncu monitörü öneriniz varsa alabilirmiyim
Aga 24 inç olursa daha iyi olur yahttps://www.itopya.com/gigabyte-27-...hd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588 bütçeyi aşabilirseniz bu güzel olmazsa farklı
FpsAttığım güzel fakat biraz pahalı nasıl olsun monitörünüz ne tür oyunlar oynuyorsunuz?
Meme olduğu için dile getirmek istemiştim reisYakın zamanda açtığınız konu üzerine tekrar konu açtığınız içinse "Saygısızlık" kelimesini kullanmanız evet bu forum kurallarımız gereği doğru bir şey değil. Ancak sadece uyarı alırsınız tekrarı olursa bu saygısızlık kelimesini hakkedecek bir davranış değil abartı derecede olmazsa tabi. O konunuzu kapatıyorum.
Ne diyorsunuz anlamadım ama kelimelere dikkat edelim yazarken.Meme olduğu için dile getirmek istemiştim reis
Hocam kelimede bir sıkıntı yok ki ? Tane hoca bile bazen yapıyor.Ne diyorsunuz anlamadım ama kelimelere dikkat edelim yazarken.
Meem demek istediniz sanırım?
Meem demek mi istedi direkt farklı bir kelime yazmış.Hocam kelimede bir sıkıntı yok ki ? Tane hoca bile bazen yapıyor.
Evet öyle demek istedi bence.Meem demek istediniz sanırım?
İngilizce'de öyle yazılıyor diye biliyorum Youtubede falan LoL memes yazıyor lolle ilgili olanlarda.Meem demek mi istedi direkt farklı bir kelime yazmış.