4000TL Telefon Önerisi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Karşılaştırma mevcut. Ekranı biraz daha iyi olsaydı mükemmel olabilirdi ancak bu bütçeye bu kadar olabiliyor maalesef.

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Allah belasını versin böyle ekonominin adam 4k birime tel bakıyor ve giriş seviyesi bile denmeyecek telefonlar satılıyor bu fiyata. Ben zamanında Xiaomi red mi note 7 almıştım şimdi aynı telefon 3 katına satılıyor. Hicam Allah kolaylik versin inşallah bulursun en iyisini kendine

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Karşılaştırma mevcut. Ekranı biraz daha iyi olsaydı mükemmel olabilirdi ancak bu bütçeye bu kadar olabiliyor maalesef.
Pova 3 güzel gibi duruyordu ama işlemcisinin iyi olmadığını öğrendim. Bütçem bir tık daha yükselti 6k gibi ama herhalde kaçak alacağım.
Allah belasını versin böyle ekonominin adam 4k birime tel bakıyor ve giriş seviyesi bile denmeyecek telefonlar satılıyor bu fiyata. Ben zamanında Xiaomi red mi note 7 almıştım şimdi aynı telefon 3 katına satılıyor. Hicam Allah kolaylik versin inşallah bulursun en iyisini kendine
Bende de Samsung S6 vardı okulda düşürdüler işte. Çok eski telefon ama parmak izi , kablosuz şarjı , 2k ekranı falan vardı ve oyunlarda yada kullanımda hız konusunda sorun çıkarmıyordu. Yeni telefonlarda hep özelliklerden kısıyorlar ama başka çaremizde yok.

Şuan arada kaldığım telefonlar

Note 10s 128GB 8GB Ram
Note 11 128GB 6GB Ram
Note 11s 128GB 8GB Ram
yada daha iyiyse Note 10 Pro 128GB 8GB Ram de olabilir.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
benim telefonum ölü şuan ama bir daha android kullanmamak için almıyorum, bununla devam ediyorum. Android sistemler cidden hiç ama hiç stabil değiller eğer amiral gemisi bir model almıyorsanız. Adamlar bir işletim sistemine bin tane model çıkarıyorlar, samsung desen alfabeyi aldı götürüyor, yok casper, yok vivo, yok poco, yok maho jaho cart curt. 8 gb ramli telefon ios'un 2 ile yakaladığı performansı yakalayamıyor.

Bu durum böyle giderse de şahsen telefon almama kararı aldım. 10k gibi bir paraya bile amiral gemisi bir android alamıyorsak gerek yok çünkü hepsi aynı, 2 3 yıla kasmalar, optimizasyonda düşüşler başlıyor. tek fark hepsinin kağıt üzerinde abartılı sayılara sahip olması.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
benim telefonum ölü şuan ama bir daha android kullanmamak için almıyorum, bununla devam ediyorum. Android sistemler cidden hiç ama hiç stabil değiller eğer amiral gemisi bir model almıyorsanız. Adamlar bir işletim sistemine bin tane model çıkarıyorlar, samsung desen alfabeyi aldı götürüyor, yok casper, yok vivo, yok poco, yok maho jaho cart curt. 8 gb ramli telefon ios'un 2 ile yakaladığı performansı yakalayamıyor.

Bu durum böyle giderse de şahsen telefon almama kararı aldım. 10k gibi bir paraya bile amiral gemisi bir android alamıyorsak gerek yok çünkü hepsi aynı, 2 3 yıla kasmalar, optimizasyonda düşüşler başlıyor. tek fark hepsinin kağıt üzerinde abartılı sayılara sahip olması.
Ben S6 yı zamanının amiral gemisi diye biliyorum ve eğer düşüp kırılmasaydı 8 yıllık süreçte hiçbir konuda sıkıntı çıkarmamıştı ve oyun tarafında da çoğu oyunu oynatıyordu. Benim için en önemli özellikleri kablosuz şarj ve 2K ekranı olmasıydı. Şimdi Samsung baktım S22 de bile 2K ekran yok. S22 Ultra ya koymuşlar sadece. Kablosuz şarj desen 10K ya kadar telefonlarda yok diye biliyorum. Yenilerde her şeyi kısıyorlar işte.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri