400TL Kulaklık Önerisi

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Selamlar,

400TL bütçem var fiyatına göre iyi kulaklıklar önerir misiniz? Kulaklık özelliklerini tam bilmediğim için bir şey yazamıyorum fakat pubgde kullanılan sesin nereden geldiğini duymaya yarayan 7.1 surround teknolojisi gibi bir ismi vardı, bu özelliğe sahip bir kulaklık önerirseniz sevinirim. iyi günler.

Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Selamlar,

400TL bütçem var fiyatına göre iyi kulaklıklar önerir misiniz? Kulaklık özelliklerini tam bilmediğim için bir şey yazamıyorum fakat pubgde kullanılan sesin nereden geldiğini duymaya yarayan 7.1 surround teknolojisi gibi bir ismi vardı, bu özelliğe sahip bir monitör önerirsiniz sevinirim. iyi günler.
Akşam Gaming Gecesi var. Oraya bakalım, olmadı başka siteden öneri yaparız. - https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/
Konunun sonunda da yanlışlıkla "monitör" olarak yazmışsınız.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Henüz fiyatlar açıklanmadı, ama düşük bütçe için ilk kulaklık modeli geldi. "Bunu kesin al, sakın kaçırma" diyebileceğimiz bir model değil.
Ama JD710 ve JD711 modelleri 300 TL gibi düşük bütçe için alınabilecek tek kulaklık denebilir. İndirimde fiyatı 270-290 TL civarında oluyor.
1661531881848.png

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Henüz fiyatlar açıklanmadı, ama düşük bütçe için ilk kulaklık modeli geldi. "Bunu kesin al, sakın kaçırma" diyebileceğimiz bir model değil.
Ama JD710 ve JD711 modelleri 300 TL gibi düşük bütçe için alınabilecek tek kulaklık denebilir. İndirimde fiyatı 270-290 TL civarında oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 5309
Bu modelin 350 Gr olduğunu bilerek alın hocam, kendim araştırırken bu sebepten vazgeçtim. Sizin için önemli değilse uygun pedi yumuşak modeller

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Ama JD710 ve JD711 modelleri 300 TL gibi düşük bütçe için alınabilecek tek kulaklık denebilir. İndirimde fiyatı 270-290 TL civarında oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 5309
gamepower kulaklık yaklaşık 2 katı fiyatında, aralarında aşırı bir fark var mıdır?

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
bir tane daha James Donkey kulaklık geldi hocam. şuan 2 James Donkey marka kulaklık arasındayım.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
James Donkey 712 aldım hocam. HP ile arasında çok fark yoktur herhalde.
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Zaten ikisi de senin için uygundu.
Bu saatten sonra çok fazla düşünmene gerek yok. Keyfini sürmeye bak.
Mutlaka birileri "keşke almasaydın" vs. diyecektir. Ürün daha eline gelmeden üründen soğursun.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hayırlı olsun hocam, omen hakkında bilgim yok ama beklentiniz çok yüksek değilse işinizi görecektir. İncehesapta driveri olması lazım onu da mutlaka kurun 7.1 açınca ses farkediyor.
teşekkür ederim hocam. driver işlerini monitörü de alayım yapacağım hepsini. yardımlarınız için teşekkürler. vaktiniz varsa monitör konuma da beklerim hocam.

KS

d3nnniz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Zaten ikisi de senin için uygundu.
Bu saatten sonra çok fazla düşünmene gerek yok. Keyfini sürmeye bak.
Mutlaka birileri "keşke almasaydın" vs. diyecektir. Ürün daha eline gelmeden üründen soğursun.
sağolun hocam. illa ki olacaktır yorum yapanlar.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
teşekkür ederim hocam. driver işlerini monitörü de alayım yapacağım hepsini. yardımlarınız için teşekkürler. vaktiniz varsa monitör konuma da beklerim hocam.
Rica ederim hocam, profilinizden bakayım yardımcı olabileceğim bir konuysa geliyorum
Edit: O konuya ben de lenovo önerisi yapacaktım zaten yapıldığı için yorum yazmadım hocam, fiyatlar sağolsun ancak 144 hz kaliteli bir IPS panel alınabiliyor 3 k bütçe ile

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri