4060 Ti 16Gb Beklenmeli Mi?

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Bütçe:35k hafif esnek max 2k artabilir
Merhabalar sizce 4060 ti 16gb li bir sistem beklenmelimidir yoksa suan başka bir sistem almak daha mi mantikli olur bu butceyle(genelde 2k oyunlar icin daha iyi olurmuve modelleme ile ugrastigim icin nvidia bir ekrant kartli bir sistem bakiyorum.)

@Kürşat Kütükçü hocam bi bakar mısınız

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

Hocam 4060 ti 16gb beklenmelimi sizce

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Hocam baska alternatifler sunabilecek varmidir acaba?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Kardeşim kusura bakma valla bana bildirim gelmedi şans eseri gördüm etiketledigini hakkını helal et 🙏

Ekran kartı ikinci el alabilir mısın

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Kardeşim kusura bakma valla bana bildirim gelmedi şans eseri gördüm etiketledigini hakkını helal et 🙏

Ekran kartı ikinci el alabilir mısın
Sıkıntı yok hocam, yani ikinci el alabilirimde 0 olsa daha iyi olur gibi ama 2. Elde olur duzgun birtane bulursam

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Merhabalar sizce 4060 ti 16gb li bir sistem beklenmelimidir yoksa suan başka bir sistem almak daha mi mantikli olur bu butceyle(genelde 2k oyunlar icin daha iyi olurmuve modelleme ile ugrastigim icin nvidia bir ekrant kartli bir sistem bakiyorum.)

bütün sistem dahilmi hocam o fiyata yani monitörü ekipmanları falan tarzında yoksa sadece kasamı

Sıkıntı yok hocam, yani ikinci el alabilirimde 0 olsa daha iyi olur gibi ama 2. Elde olur duzgun birtane bulursam
2. el daha 2 aylık pc var hocam tanıdıgımda link bırakıyorum ilginizi çekerse iletişime geçebilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ekran-karti-13600kf-islemci-1104202297/detay

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524

bekleme beklediğin her an zarardasın

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Knka kurdum ama 4060ti ile oluyor aslında 4070 li de var da hazır sistem işlemcisi olsun anakart vs olsun içime sinmiyor toplama yaptım 7600x ile rtx 4060ti şeklinde oldu ekran kartı da 8gb olması iyi olmadı çıkmazdayim hâlâ 😁
Anladim hocam o zaman ben şuan elimdekileri bir degerlendirip onlara gore birseyler bakayim.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Anladim hocam o zaman ben şuan elimdekileri bir degerlendirip onlara gore birseyler bakayim.
Topladım anca böyle oluyor 37800 e filan geliyor içimize sinen uzun vadeli upgrade açık sistem olarak

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
O çıkana kadar dolar 27 olur diğer parça fiyatları da artar bekleyecek ise diğer parçaları almalıdır bence
Elde para varsa dövize yatırırsın, böylece artışlardan fazla etkilenmezsin. Tabii kredi kartı veya kredi ile alınacaksa o zaman durum değişiyor.

2K monitör için VRAM yüksek olanı tercih etmek daha yararlı, o yüzden bence de beklenmelidir.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
O çıkana kadar dolar 27 olur diğer parça fiyatları da artar bekleyecek ise diğer parçaları almalıdır bence
Elde para varsa dövize yatırırsın, böylece artışlardan fazla etkilenmezsin. Tabii kredi kartı veya kredi ile alınacaksa o zaman durum değişiyor.

2K monitör için VRAM yüksek olanı tercih etmek daha yararlı, o yüzden bence de beklenmelidir.
Tamamdir tesekkurler o zaman ekran karti olmadan sistemi toplayayim 16gb ligi cikincada alirim ekran kartini

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri