kasanın ışıklandırması pc ye bağlı usbler ışıklar fln varsa onlarda kullanırArkadaşlar iyi akşamlar 4060 ti ekran kart amd ryzen5 7500f işlemci amd a620m ekran kartı 32gb ddr5 ramli sisteme 650w +80 PSU yeterli midir? Çoğu yerde rahat yeter yazıyor ama bir sizlerede danışmak istedim
VENTO VG20AL Tempered Glass USB 3.0 Mesh RGB ATX Mid Tower Kasa + FSP 750W 80Plus PSU bu vardı sistemde ben vento sevmediğim icin Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa yaptım inşallah hata yapmamışımdır siparişide verdikrahat yeter ama 700 watt yap bence işini garantiye al .d
kasanın ışıklandırması pc ye bağlı usbler ışıklar fln varsa onlarda kullanır
ekran kartı vs sitesinde de 500-550w yeterli yazıyor ya sanırrım sıkıntı olmazne desem bilemedim .d
ama o sadece ekran kartıekran kartı vs sitesinde de 500-550w yeterli yazıyor ya sanırrım sıkıntı olmaz![]()
Kaliteli ise yetecektir ki kaliteli. Ama ucu ucuna. Tam yüke yaklaştıkça verim düşer, ısı oluşur. Vento kasaya da özellikle kaliteli olsun diye FSP 750w koymuşlar, thermaltake'e ne kadar üzerine ödediyseniz mantıksız bir hamle olmuş gibi.ekran kartı vs sitesinde de 500-550w yeterli yazıyor ya sanırrım sıkıntı olmaz![]()
çok bi fark yoktu 65tl farktı vento kalsaa daha mı iyiydi yaniKaliteli ise yetecektir ki kaliteli. Ama ucu ucuna. Tam yüke yaklaştıkça verim düşer, ısı oluşur. Vento kasaya da özellikle kaliteli olsun diye FSP 750w koymuşlar, thermaltake'e ne kadar üzerine ödediyseniz mantıksız bir hamle olmuş gibi.
Vento'nun da psusu kaliteli ama 750w idi. İyi 65tl bir şey değil. Dış kalite tercih etmişsiniz. Sonuç olarak yine yetecektir bence. İlerde ne kartlar çıkar zaten, bir daha yükseltme yaparsan psu değiştirirsin zatençok bi fark yoktu 65tl farktı vento kalsaa daha mı iyiydi yani![]()
aman hocam bu sistem için yetsinde ben uzun bi süre parça değişikliği yapmamVento'nun da psusu kaliteli ama 750w idi. İyi 65tl bir şey değil. Dış kalite tercih etmişsiniz. Sonuç olarak yine yetecektir bence. İlerde ne kartlar çıkar zaten, bir daha yükseltme yaparsan psu değiştirirsin zaten![]()