4060 Vs 4060Ti̇

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
kasa ve psu donanım arşivinin tavsiyesi hocam o yüzden rahatlıkla önerdim
Rampage Gamebooster Vs Seviyeleri Kadar Düşük Değil Ama Fsp Deepcool Kalitesindede Değil Bildiğim Kadarıyla Orta Bi Psu

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
tavsiyem 3060 12gb dan bunlara geçmemen çünkü büyük bir fark olmayacak neredeyse aynı olan kartlar sadece dlss farkı olacak onun içinde değmez ilerde 5xxx serileri çıkdıgında öyle dizersin yavaş yavaş istersen karşılaştırma videolarına bir bak yinede sen bilirsin tabi

KS

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
tavsiyem 3060 12gb dan bunlara geçmemen çünkü büyük bir fark olmayacak neredeyse aynı olan kartlar sadece dlss farkı olacak onun içinde değmez ilerde 5xxx serileri çıkdıgında öyle dizersin yavaş yavaş istersen karşılaştırma videolarına bir bak yinede sen bilirsin tabi
3060 sistemim bozuldu hocam kullanamıyorum ikinci elde satıp yeni bir şey alacağım aralarında aşırı bir fark olmadığını ben de biliyorum

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hayır Sadece Dlss Farkı Yok Temel Olarakta Çok Daha Güçlü Bir Kart 4060 Ti Vram Yetersiz Gelicek Olsada Arkadaş Fazla Oyun Oynamadığını Ve En Güncel Oyunları Çok Fazla Oynamayacağını Söyledi Geçmesi Uzun Vadede İşini Rahatlıkla Görür

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
hocam arada fark yok diyorsunuz ama bence bida bakın

Hayır Sadece Dlss Farkı Yok Temel Olarakta Çok Daha Güçlü Bir Kart 4060 Ti Vram Yetersiz Gelicek Olsada Arkadaş Fazla Oyun Oynamadığını Ve En Güncel Oyunları Çok Fazla Oynamayacağını Söyledi Geçmesi Uzun Vadede İşini Rahatlıkla Görür
8gb olması çok kafaya takıcak bişi deil bu arada ultrada oynamasında yüksekte oynasın ne kaybı olabilir bana kalırsa 16gblık bi 4060 ti yerine direkt olarak 4070 bir sisteme yönelmek daha mantıklı olurdu

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Bozulduğunu bilmiyordum ben sistemini upgrade etceksin diye anladım 3060dan sonra iyi gelsin dersen 4060 a bulaşma almışken 4060ti 8/16 yada 3070 al

3060tan 4060a geçince çok bir fark yok aynı zamandada 3060ti dan 4060ti içinde böyle dlss faktörü harici oyun amaçlı bundan bahsetmeye çalıştım 3060 ile 4060ti arasında tabiki fark var

8gb olması çok kafaya takıcak bişi deil bu arada ultrada oynamasında yüksekte oynasın ne kaybı olabilir bana kalırsa 16gblık bi 4060 ti yerine direkt olarak 4070 bir sisteme yönelmek daha mantıklı olurdu

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133

Şuan İyi Çok Kafaya Takıcak Bişi Olmasada 5 Yıl Sonradan İtibaren Güncel Oyunlarda Yavaş Yavaş Sorun Haline Gelir Ve Seyir Zevkini Bozar Zamanla Grafikleri Düşürmek O Yüzden 16 Gb Çok Uzun Yıllar Gidebilicek Bi Kart Diye Düşünüyorum 4070de Olabilir Tabiki Ama Ben İkisi Arasında Kalsam Uzun Kullanım Açısından 4060 Ti 16 Gbyi Seçerdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri