Bu sistem 40k ya düşmüştü ama dual olması beni korkuttu knka ondan almamıştımAnakartı B650 Serisi ile özelleştirebilirsiniz :
![]()
Vangard V2 | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4000 serisine hiç bulaşma.
Neden knka kronik bir sorun mu var4000 serisine hiç bulaşma.
5000 serisi duyuruldu ve çok iyi çıkacak gibi duruyor 4000 serisi kart fiyatları baya bi düşmesi gerekiyor 5 serisi ile rekabet etmek için o da olmaz gibi 4070S yerine 5070 almak çok daha iyi bir karar olur. 5070 4090 performansı verecek diyorlar ve yeni teknolojiler sadece 5000 serisinde aktif olacak bu sebeple şu an dizip 4 serisi almaktansa 5 serisi beklenmesi daha iyi olur.Neden knka kronik bir sorun mu var
burası turkıye yıllardır fiyatların düştügünü hic görmedim5000 serisi duyuruldu ve çok iyi çıkacak gibi duruyor 4000 serisi kart fiyatları baya bi düşmesi gerekiyor 5 serisi ile rekabet etmek için o da olmaz gibi 4070S yerine 5060 almak çok daha iyi bir karar olur. 5070 4090 performansı verecek diyorlar ve yeni teknolojiler sadece 5000 serisinde aktif olacak bu sebeple şu an dizip 4 serisi almaktansa 5 serisi beklenmesi daha iyi olur.
burası turkıye yıllardır fiyatların düştügünü hic görmedim
Seve seve düşecek kimse gidip eski teknolojiye aynı parayı vermez.burası turkıye yıllardır fiyatların düştügünü hic görmedim
Hocam valla düşmezse gidip 5 serisi alır keyfinize bakarsınız, benzer fiyata %20-%30 fazla performans almak varken düşmeme ihtimali olmaz.burası turkıye yıllardır fiyatların düştügünü hic görmedim