4070 Ti̇ Forza Hori̇zon Anlik Drop

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Merhabalar,

Forza Horizon 5 oyununda anlık ufak takılma yaşıyorum bazen. Çok anlık.

Ekran kartının driverini güvenli modda kaldırdım tekrar yükledim. Sorun Çözülmedi.

Ne yapmam lazım ?

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
videolardakinden daha fazlasını alıyorum ultra ayar 2k çözünürlükte. adam alıyor 140 fps ben alıyorum 200 fps

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
videolardakinden daha fazlasını alıyorum ultra ayar 2k çözünürlükte. adam alıyor 140 fps ben alıyorum 200 fps
o zaman bir şeyleri yanlış yaptığınız buradan belli adamın bütün ayarlarını dikkatlice yapıp tekrar deneyiniz her şeyi aynı olsun en ufak ayar bile fps farkına yol açar

KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
oyun esnasında genellikle grafik kartı kullanımı yüzde 99 anlık 80 düşüyor tekrar çıkıyor. o an drop yiyorum zaten

Anonim1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
oyun esnasında genellikle grafik kartı kullanımı yüzde 99 anlık 80 düşüyor tekrar çıkıyor. o an drop yiyorum zaten
çok seçenek var seçenkleri aza indirmek için birebir aynı olan bir sistem ile birebir aynı ayarların yapıldığı oyun performans karşılaştırması istedim ama mağdem öyle time spy 3d mark var demosunu indirip testi yapıp sonuçlarını seninle aynı sisteme sahip diğer kullanıcılar ile karşılaştırıp sonuçları buraya paylaşırsan seçenkler minimuma düşer

tahminimce sıvı soğutma yerine oturmamış olabilir ya da kasa hava almıyor olabilir parçalardan bazıları hasarlı olabilir hasar illa fiziksel olarak gözükmek zorunda değil yaa daaa yazılımsal olabilir vs vs o yüzden az seçenek lazım yardımcı olmak için windwos bile problemli yüklenmiş olabilir siz en iyisi bi dediğim 3d mark time spy testini yapın

zaten garfik şeklinde bütün kullanımları sıcaklık değerlerini vs hepsini çıkartıyor ve size bir puan veriyor bu puanı da diğer kullanıcılar ile karşılaştırabiliyorsunuz

Son düzenleme:
KS

Revalogon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
10gb civarı.

Çözdüm. DLSS ayarları dengelide kalmış. Kaliteye çektim fpslerde düştü dropta bitti

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri