sistemi yeni mi aldınMerhabalar,
Forza Horizon 5 oyununda anlık ufak takılma yaşıyorum bazen. Çok anlık.
Ekran kartının driverini güvenli modda kaldırdım tekrar yükledim. Sorun Çözülmedi.
Ne yapmam lazım ?
başka oyunlarda böyle problemler yaşıyor musun ve gereken fps i alıyor musun nereden anlayacağım dersen sistem özelliklerin ile aynı olan bir pc test videosundan anlayabilirsin
o zaman bir şeyleri yanlış yaptığınız buradan belli adamın bütün ayarlarını dikkatlice yapıp tekrar deneyiniz her şeyi aynı olsun en ufak ayar bile fps farkına yol açarvideolardakinden daha fazlasını alıyorum ultra ayar 2k çözünürlükte. adam alıyor 140 fps ben alıyorum 200 fps
çok seçenek var seçenkleri aza indirmek için birebir aynı olan bir sistem ile birebir aynı ayarların yapıldığı oyun performans karşılaştırması istedim ama mağdem öyle time spy 3d mark var demosunu indirip testi yapıp sonuçlarını seninle aynı sisteme sahip diğer kullanıcılar ile karşılaştırıp sonuçları buraya paylaşırsan seçenkler minimuma düşeroyun esnasında genellikle grafik kartı kullanımı yüzde 99 anlık 80 düşüyor tekrar çıkıyor. o an drop yiyorum zaten
evet dikkatli bakmak lazım10gb civarı.
Çözdüm. DLSS ayarları dengelide kalmış. Kaliteye çektim fpslerde düştü dropta bitti