Yeterli olur bütçe nedir belki daha iyisini önerebilirimarkadaşlar cooler master mpe 7501 nasıldır 4070ti 5700x için yetermi acaba
1600tlYeterli olur bütçe nedir belki daha iyisini önerebilirim
arkadaşlar cooler master mpe 7501 nasıldır 4070ti 5700x için yetermi acaba
Biraz daha çıkarsan bunlar da alınabilir.1600tl
hocam 2sinen hangisi daha iyidir.Biraz daha çıkarsan bunlar da alınabilir.
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.749,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
4070 ti 750w psu öneremezsin. Sistem bileşenlerini unutuyorsun o yüzden 850w minimum olarak şartBiraz daha çıkarsan bunlar da alınabilir.
![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.749,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NVIDIA min 750W öneriyor o nasıl olacak4070 ti 750w psu öneremezsin. Sistem bileşenlerini unutuyorsun o yüzden 850w minimum olarak şart![]()
Güzel insan yine ezber olarak karşıma geliyorsun evet öneriyor ama nasıl önerdiğini sorguladın mı?NVIDIA 750W öneriyor o nasıl olacak
Stok şekilde 3080 5700X 360MM sıvı soğutma eklersen 650W PSU öneriyorGüzel insan yine ezber olarak karşıma geliyorsun evet öneriyor ama nasıl önerdiğini sorguladın mı?
senin kasan da hava akışı olarak 7 fan varsa almış olduğun rtx 4070ti 3 fanlı ise ve diğer bileşenlerle birlikte önermiyor mesela
onu önerirken sıvı soğutma olarak öneriyor radyatörü olandan değil su olanla
Hatta acaba dedim ben mi yanlış biliyorum diye hız aşırtma da yapmaman gerekiyor muş
![]()
Power Supply Calculator
Please enter all the system components that you use or plan to use in your system in the fields of FSP Power Supply Calculator.www.fsplifestyle.com
psu alırken bunu kullanın asla şaşma yapmıyor çok defa test ettim çünkü![]()
Sıvı soğutma harcadığı değer o kadar olmuyor. Karşılayabildiği referans soğutma güç tüketimi yazar genelde.KART 280W TDP ye sahip. İşlemci 65W turbo modda 110-120W 360MM sıvı soğutma diyelim 113W Diğer bileşenlerde 150W olsun bol bol söylüyorum 750W hayli hayli yeter
Hocam sıvı soğutma yok kule tipi var.Sıvı soğutma harcadığı değer o kadar olmuyor. Karşılayabildiği referans soğutma güç tüketimi yazar genelde.
Bol keseden söyledim ona rağmen yetiyor ki arkadaş kule tipi kullanacakSıvı soğutma harcadığı değer o kadar olmuyor. Karşılayabildiği referans soğutma güç tüketimi yazar genelde.
ve hocam başta yazdığım model bu özellikte bilgisayara yeter mi yetmez miSıvı soğutma harcadığı değer o kadar olmuyor. Karşılayabildiği referans soğutma güç tüketimi yazar genelde.
Güzel insan yine ezber olarak karşıma geliyorsun evet öneriyor ama nasıl önerdiğini sorguladın mı?
senin kasan da hava akışı olarak 7 fan varsa almış olduğun rtx 4070ti 3 fanlı ise ve diğer bileşenlerle birlikte önermiyor mesela
onu önerirken sıvı soğutma olarak öneriyor radyatörü olandan değil su olanla
Hatta acaba dedim ben mi yanlış biliyorum diye hız aşırtma da yapmaman gerekiyor muş
![]()
Power Supply Calculator
Please enter all the system components that you use or plan to use in your system in the fields of FSP Power Supply Calculator.www.fsplifestyle.com
psu alırken bunu kullanın asla şaşma yapmıyor çok defa test ettim çünkü![]()
Ben yazacağımı yazdım alıp almamak sizin kararınız bu aşamadan sonra daha da bir şey dememKART 280W TDP ye sahip. İşlemci 65W turbo modda 110-120W 360MM sıvı soğutma diyelim 113W Diğer bileşenlerde 150W olsun bol bol söylüyorum 750W hayli hayli yeter
Stok şekilde 3080 5700X 360MM sıvı soğutma eklersen 650W PSU öneriyor
Yok hocam sizin için demedim, arkadaş hesaplama yaparken dalgınlıkla karıştırdı. Onu belirtmek için yazdım.Hocam sıvı soğutma yok kule tipi var.
Ben yazacağımı yazdım alıp almamak sizin kararınız bu aşamadan sonra daha da bir şey demem
Bu şekilde öğrenmemeye devam edin bakalım
Sonunun hayırlara vesile olur inşallah
Dediğiniz model de yeter. Yunus hoca bildiğim kadarıyla forumda bunları yakından takip eden biri. Yine de başkalarında fikir alıp bütçenize ve aklınıza uyanı alırsınız. Daha üst model alırsanız ilerde yükseltme düşünürseniz daha kolay olur.ve hocam başta yazdığım model bu özellikte bilgisayara yeter mi yetmez mi
gerçekten şaka gibisin 4070ti ile 3080 aynı mı sence?