- Konu Sahibi
Hocam AMD ekran kartlarının RTX performansı NVIDIA kadar iyi mi ki? Sanki değil gibi bir algı var araştırdığım kadarıylarx 6800 yada rx 6900 mantıklı olmaz mı peki
Hocam AMD ekran kartlarının RTX performansı NVIDIA kadar iyi mi ki? Sanki değil gibi bir algı var araştırdığım kadarıylarx 6800 yada rx 6900 mantıklı olmaz mı peki
Rica ederimTamamdır çok teşekkür ederim
Olabilir elbette de halk arasında çekingenlik varrx 6800 yada rx 6900 mantıklı olmaz mı peki
Am5 Sistem 44.428TLTamamdır çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Aslında burda sormak istediğim anakartlar aralarındaki 2 bin liralık fark neden? Ben anakartı daha ucuz tutup işlemciyi 7700X yapmayı düşünmüştümAm5 Sistem 44.428TL
![]()
Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.363,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram özelliklerini incele, 4.432,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.800,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Intel Sistem 43.636TL
![]()
Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Palit RTX 4070 TI GamingPro NED407T019K9-1043A 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Asus Prime Z690-P Wi-Fi D5 Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime Z690-P Wi-Fi D5 Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Prime Z690-P Wi-Fi D5 Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.568,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.199,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL36 F5-5600J3636C16GX2-RS5K DDR5 Ram özelliklerini incele, 4.432,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CG560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.800,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Intel Sistem de PSU 5.0 destekli 4070ti için doğrudan desteği var onun dışında zaten diğer parçalar aynı iki sistem de de anakart iyi olsun istedim iki sistem de gayet hoş oldu diyebilirim
Anakart önemli ana bileşenlerden ileride upgrade açık olsun diye seçtim ben 7600 x yapıp anakarti yüksek tutardım sonuçta vücudun iskeleti gibi düşün o ne kadar sağlam olursa o kadar uzun yıllar götürür anakarti onu da alabilirsin fiyat olarak çok fark yok ama mesh değil galiba attığın mesh olursa daha iyi olur sistemler toplanırken bütünlük esas alıyorum ben bir parçaya yoğunlaşıp diğer parçaları kendi haline bırakmam he yapanlar var ama ben yapmam tercih etmiyorumTeşekkür ederim. Aslında burda sormak istediğim anakartlar aralarındaki 2 bin liralık fark neden? Ben anakartı daha ucuz tutup işlemciyi 7700X yapmayı düşünmüştüm
SSD'yi dram olan bir ssd yapsak fiyat çok uçar mı?
Son olarak da kasayı
yapsak fark eder mi?
Ekran kartı desteği varmış bi de o masraf çıkmaz sonradan
İlla 7700x istiyorsan bari bu anakarti kullan gigabayt çok dip bütçeler haricî kullanmıyorum benTeşekkür ederim. Aslında burda sormak istediğim anakartlar aralarındaki 2 bin liralık fark neden? Ben anakartı daha ucuz tutup işlemciyi 7700X yapmayı düşünmüştüm
SSD'yi dram olan bir ssd yapsak fiyat çok uçar mı?
Son olarak da kasayı
yapsak fark eder mi?
Ekran kartı desteği varmış bi de o masraf çıkmaz sonradan
Mesh yazıyor ama değil mi acabaAnakart önemli ana bileşenlerden ileride upgrade açık olsun diye seçtim ben 7600 x yapıp anakarti yüksek tutardım sonuçta vücudun iskeleti gibi düşün o ne kadar sağlam olursa o kadar uzun yıllar götürür anakarti onu da alabilirsin fiyat olarak çok fark yok ama mesh değil galiba attığın mesh olursa daha iyi olur sistemler toplanırken bütünlük esas alıyorum ben bir parçaya yoğunlaşıp diğer parçaları kendi haline bırakmam he yapanlar var ama ben yapmam tercih etmiyorum
İlla 7700x istiyorsan bari bu anakarti kullan gigabayt çok dip bütçeler haricî kullanmıyorum ben
ASUS PRIME B650M-A II AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP HDMI VGA Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX ASUS 5X PROTECTION III, BIOS Flashback : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS PRIME B650M-A II AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP HDMI VGA Çift M2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN mATX ASUS 5X PROTECTION III, BIOS Flashback : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Beğenmedim ben ya evet mesh mis ama fan yok birde fan almak lazım vs ekstra masrafMesh yazıyor ama değil mi acaba
Hocam bir de ekran kartını sorayım. Galax alsam olur mu ya 400 lira 400 liradırBeğenmedim ben ya evet mesh mis ama fan yok birde fan almak lazım vs ekstra masraf
Attığımı al kardeşim gözünü seveyimHocam bir de ekran kartını sorayım. Galax alsam olur mu ya 400 lira 400 liradır![]()
Aldıktan sonra acaba keşke dememek için böyle seçtim evet bütçeni az çok aşmış olabilir seni de anlıyorum ama içimize de sinsin biraz beHocam bir de ekran kartını sorayım. Galax alsam olur mu ya 400 lira 400 liradır![]()
Attığımı al kardeşim gözünü seveyimyapma böyle ben seni düşünüyorum inan ki sonradan seni üzmeyecek parçalar seçtim
he illa ki olsun dersen tabiki alabilirsin bütçe senin bütçen sonuçta
Aldıktan sonra acaba keşke dememek için böyle seçtim evet bütçeni az çok aşmış olabilir seni de anlıyorum ama içimize de sinsin biraz be![]()
MSI olanı almaya çalış o kadar söylüyorumanakart ve ssd dışında aldım hepsini. SSD almışken DRAM olan bir model istiyorum Kingston KC3000 olur mu sizce?
Attığınız anakart almanya'dan geliyormuş ne zaman gelir belli değil
Bu iş görür mü sizce?![]()
AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Almayan dan 15 güne filan gelir muhtemelen attığında güzel sıkıntı yok ama dediğim gibi gerekirse SSD yi 500gb al MSI attığım anakarti al pişman olmazsınanakart ve ssd dışında aldım hepsini. SSD almışken DRAM olan bir model istiyorum Kingston KC3000 olur mu sizce?
Attığınız anakart almanya'dan geliyormuş ne zaman gelir belli değil
Bu iş görür mü sizce?![]()
AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Hocam kusura bakmayın sabahtan beri çok darladım siziMSI olanı almaya çalış o kadar söylüyorum
Almayan dan 15 güne filan gelir muhtemelen attığında güzel sıkıntı yok ama dediğim gibi gerekirse SSD yi 500gb al MSI attığım anakarti al pişman olmazsın
Estağfurullah Tabiki soracaksınız chipset olarak aynı ama işte kalite farkı olsun soğutma sistemleri olsun bios kararlılığı olsun ATX olması birazda estetik duruyor kasada ufak anakartlar pek hoş olmuyorHocam kusura bakmayın sabahtan beri çok darladım siziAma kafamda şu soru dönüyor
iki anakart arasındaki fark nedir?
Estağfurullah Tabiki soracaksınız chipset olarak aynı ama işte kalite farkı olsun soğutma sistemleri olsun bios kararlılığı olsun ATX olması birazda estetik duruyor kasada ufak anakartlar pek hoş olmuyorama genel olarak MSI daha kaliteli diyebilirim dediğim gibi işlemciyi 7600x de tutup anakarti iyi seçmek daha akıllıca olur ki ilerde upgrade edeceğini düşünüyorum bilmiyorum eder mısın
FPS olarak Anakartlar arasında fark yok özellikler olarak da benzerler he MSI de WiFi var harici kullanır mısın bilmiyorum kapasitörler daha kararlı çalışıyor bios yazılımı da aynı şekilde biraz daha optimize ama kullanım açısından fark pek yok ben uzun vadeli düşünüyorum her zaman o yüzden tercih ettimHocam kusura bakmayın sabahtan beri çok darladım siziAma kafamda şu soru dönüyor
iki anakart arasındaki fark nedir?
Anladım o zaman alabilirsin asrock kötü değil ben ikisi arasındaki tercihimi söyledim hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden![]()
Hocam işlemciyi 7700X olarak aldım bile
Kaç saattir pc başında kararsız kaldım aradaki 1000 liraya değer mi diye. Görünüş vs benim takıldığım bir konu değil. Upgrade de düşünmüyorum
Bitirdim hepsini hocam çok sağ olun umarım bir sıkıntı yaşamam.FPS olarak Anakartlar arasında fark yok özellikler olarak da benzerler he MSI de WiFi var harici kullanır mısın bilmiyorum kapasitörler daha kararlı çalışıyor bios yazılımı da aynı şekilde biraz daha optimize ama kullanım açısından fark pek yok ben uzun vadeli düşünüyorum her zaman o yüzden tercih ettim
Anladım o zaman alabilirsin asrock kötü değil ben ikisi arasındaki tercihimi söyledim hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden
@chnnhc67 bu arada aklına takılan soru olursa çekinmeden sorabilirsin memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırım
İnşallah bişey olacağını zannetmiyorum montajını güzelce yap dikkatli olBitirdim hepsini hocam çok sağ olun umarım bir sıkıntı yaşamam.
Hocam kasa geldi de içini açıp bi bakayım dedim kablolara vs. Ama halının üzerinde yaptım statik elektrik vs. diyorlar korktum şimdiİnşallah bişey olacağını zannetmiyorum montajını güzelce yap dikkatli ol
Statik elektrik evet bazen oluyor ama bişey olmamıştır korkmaHocam kasa geldi de içini açıp bi bakayım dedim kablolara vs. Ama halının üzerinde yaptım statik elektrik vs. diyorlar korktum şimdibir sıkıntı olmuş mudur beklesem gider mi kendi kendine? Başka bir parçaya dokunmadım