Bütçe nedir?7500f var beyler bu işlemciyi upgrade etmek istiyorum sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim önerilerinize açığım
merhaba, sanırım AMD Ryzen 5 7500F uptade etmek istiyorsunuz, size AMD Ryzen 5 7600x tavsiye ederim eminim çoğu arkadaşlar arasında fark yok der ama ben öyle demem çünkü ghz değerleri farklı, ama AMD Ryzen 7 7700x almanızı tavsiye derim...7500f var beyler bu işlemciyi upgrade etmek istiyorum sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim önerilerinize açığım
Hocam aralarında bildiğiniz fark yok 7500f'e pbo açsanız aynı işlemciler oc'ye bile gerek yok,7700x ile renden vb. almayacaksa 9600x daha mantıklımerhaba, sanırım AMD Ryzen 5 7500F uptade etmek istiyorsunuz, size AMD Ryzen 5 7600x tavsiye ederim eminim çoğu arkadaşlar arasında fark yok der ama ben öyle demem çünkü ghz değerleri farklı, ama AMD Ryzen 7 7700x almanızı tavsiye derim...
4.5k civarına gider.biraz geç kaldım da kb beyler eldekini satsam kutusuz 2 yıllık işlemci kaça satabilirim acaba ortalama ona göre size bütçe söyleyeyim
7500x3d alın hocam ayın 28'inde 10k'yı görür 7500x3d.o zaman 10k yı buluruz
Hocam ayın 28'inde black friday var o zaman düşer diye öyle söyledim olmazsa 9600x bakın.eyvallah teşekkür ederim
11 12 civarı görünüyor şuan nette siz hangi siteden o fiyatı verdiniz
upgrade edıceksen guncel bır ıslemcıye gecmen gerekecek sahsen benım onerım kendı kullanmıs oldugum 9700x olucaktır basıt OC lar ıle cok yuksek performanslar alabılırsın stok halden7500f var beyler bu işlemciyi upgrade etmek istiyorum sizce hangi işlemciyi tercih etmeliyim önerilerinize açığım
Bütçe 10k hocamupgrade edıceksen guncel bır ıslemcıye gecmen gerekecek sahsen benım onerım kendı kullanmıs oldugum 9700x olucaktır basıt OC lar ıle cok yuksek performanslar alabılırsın stok halden
ortalama stock score (toplam tüketim 88w)
Ekli dosyayı görüntüle 44809
azıcık gıdıklanmıs hali (105w ve OC - toplam tüketim 148w)
Ekli dosyayı görüntüle 44811
105w mod un 95w a sabıtlenmıs halı (toplam tüketim 128w)
Ekli dosyayı görüntüle 44813
hmm konu içeriginde belirtilmedigi için dikkat etmedim alttaki oyrumları yeni gördüm .Bütçe 10k hocam