4070Ti Csgo Fps

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar youtube'dan baktığımda işlemci ve kart ile fps oranları bana nazaran yüksek , bunlar ekstra nvidia ayarlarımı yapıyorlar anlamadım ?

Video bu ben 4:3 - 1280*960 oynuyorum bundan daha yüksek fps almam gerekirken normal bi yerde 450-480 fight zamanı 320-360 arası dönem dönemde daha aşşağı düşebiliyor.

i7 13700kf + 4070ti kullanıyorum kafama takıldı.

Bu adam ise ;

4k ayarlarda benim aldığım fpsi alıyor sorun tam olarak nedir ?

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
İşlemci sıcaklığı ne durumda.
Adsız.png

Bu şekilde oyundayken hocam

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Bende 4070ti kullanıyorum cs2 de zaman zaman 190 lara kadar düşüyor. Daha düzelmedi gibi çünkü geçen deneme yapmıştım en düşüğe çektiğimdede aynı fps yi veriyordu en yükseğe çektiğimdede o yüzden pek fps sorununun çözüldüğünü söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum.

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Doğruyu söylemek gerekirse videoları izlemedim lakin oynadığın video çözünürlüğünü normale alıp denedin mi?Bazı oyunlar pencereli modda bile fps farkı yaratabiliyor

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Bende 4070ti kullanıyorum cs2 de zaman zaman 190 lara kadar düşüyor. Daha düzelmedi gibi çünkü geçen deneme yapmıştım en düşüğe çektiğimdede aynı fps yi veriyordu en yükseğe çektiğimdede o yüzden pek fps sorununun çözüldüğünü söylemem doğru olmaz diye düşünüyorum.
Evet bir optimizasyon sorunu mevcut , fakat videoyu çekenlerede mevcut bu sorun. Bunlar nasıl bu değerleri görüyor işte orda kafam takıldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri