Öneri 4070Ti̇ İle Sistem Toplama Önerisi

ATApc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
slmlar dostlar 4070 ti ile fiyat performans bi sistem toplamak istiyorum bi sürü bilgi dolaşıyor araştırdıkça kafam çorba oldu sizlerden ricam 4070 ti ile fiyat performans oyunlarda darboğaz yaşamayacağım bi sistem yazabilirmisiniz şimdiden cvp verenlere çok teşekkürler

KS

ATApc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bütçe ile ilgili düşünmedim ama oyunlarda darboğaz sorunu yaşamayacağım fps konusunda üzmeyecek ( world of warcraft , rise online , valorant , cs go ) bunlarda takılacağım genel olarak.. uygun bi sistem.... ddr4 sistemde olabilir

Josren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
bütçe ile ilgili düşünmedim ama oyunlarda darboğaz sorunu yaşamayacağım fps konusunda üzmeyecek ( world of warcraft , rise online , valorant , cs go ) bunlarda takılacağım genel olarak.. uygun bi sistem
Sadece bu oyunlar için 4070 ti almak ne kadar uygun olur bilmiyorum çünkü bahsettiğiniz oyunlar için daha çok işlemci gücü gerekiyor

KS

ATApc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ile
Sadece bu oyunlar için 4070 ti almak ne kadar uygun olur bilmiyorum çünkü bahsettiğiniz oyunlar için daha çok işlemci gücü gerekiyor
haklısınız fakat şu anki fikrim bu şekilde bu kartla bi sistem toplayıp daha sonra parça parça hallederim diye düşündüm

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
4070ti yi besleyecek işlemci güçlü olmalı bir fiyat vermelisiniz ki bakalım böyle bütçe olmadan olmaz ki 😃

Mehmet Mustafa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
https://pckolik.com/pbwp-customization-default/?pid=50108 Hocam Buna H100 Seçse nasıl olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri