4070Ti Isı Değerleri Termal Ped Önerisi.

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Dostlar iyi günler. Ekran kartım furmark testinde 77 derece hotspot sıcaklığı ise 109 lara çıkıyor. Termal ped aldım artric marka 0.5mm. Termal pedi daha kalın mı almam lazımdı. Marka model Asus Tuf gaming 4070Ti

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Reddit bir kullanıcı bu şekilde yazmış.
''VRAM'de 2.0 mm,
VRM'de 1.0 mm,
kapasitör benzeri şeylerde 1.5 mm.''

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Reddit bir kullanıcı bu şekilde yazmış.
''VRAM'de 2.0 mm,
VRM'de 1.0 mm,
kapasitör benzeri şeylerde 1.5 mm.''
Hocam garantisi bitmedi hotspot 110 diyor kartın açarsam garanti gidecek ama bu sıcaklık rahatsız ediyor. Kasayı hiç açmayıp ekran kartını servise yollasam onlar bakım yaparlar mı acaba bilginiz var mı? Asus hotspot sıcaklığıyla ilgilenmediğini gpu eğer afaki sıcaklıklara çıkarsa garanti kapsamında olduğunu bilgilendiren bir kaç yazı okudum ama bunları yazanlarda benim gibi insanlar pekte emin olamadım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Hocam garantisi bitmedi hotspot 110 diyor kartın açarsam garanti gidecek ama bu sıcaklık rahatsız ediyor. Kasayı hiç açmayıp ekran kartını servise yollasam onlar bakım yaparlar mı acaba bilginiz var mı? Asus hotspot sıcaklığıyla ilgilenmediğini gpu eğer afaki sıcaklıklara çıkarsa garanti kapsamında olduğunu bilgilendiren bir kaç yazı okudum ama bunları yazanlarda benim gibi insanlar pekte emin olamadım.
Önce Asus servisi ile iletişime geç sonrasında kartı gönder derim. Garanti süreci bitmeden içini açmanı önermem.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Hotspot 109 derece hiç normal değil. Servisi mutlaka arayın, onlar sizi yönlendirmeye çalışırsa kontra yapıp siz onları yönlendirin. Asus gibi bir firma da güvenilmeyecekse hangisine güvenecek insanlar? Biraz servise yüklenin derim.

• Beğen
Reactions: GNU

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
yunus ve kocaefe kardeşlerimiz sizi tamamen doğru yönlendirmiş. kart tuf asusun düşük segmentide sayılmaz. bir rog değil ama orta-üst segment arası bir kart olmalı. kesinlikle garantiden faydalanın.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hepinize teşekkür ederim dostlar. Garantiyle iletişime geçeceğim haftaya burayada alıntı girerim süreci başına gelebilecek olanlara yardımcı olsun niyetiyle. Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri