2k alman şart hocam4070 ti r5 7600x
2k alman şart hocam4070 ti r5 7600x
atıcak mısın kanka hızlı lazım
olabilr, twisted minds ı bilmiyorum bir sıkıntı s olur mubunu alabilirsin eğer bütçen varsa Paneli LG https://www.pazarama.com/twisted-mi..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.44.8
Paneli Lg Kullananlar Memnun Hocamolabilr, twisted minds ı bilmiyorum bir sıkıntı s olur mu
165 hz aoc buldum ben 8k ya iyi midirPaneli Lg Kullananlar Memnun Hocam
165 veya 144 hz olur derseniz Daha bilinen markalar var
İps ise iyi hocam165 hz aoc buldum ben 8k ya iyi midir
ipsİps ise iyi hocam
Fazla165 hz aoc buldum ben 8k ya iyi midir
knk neyi fazla 2k 165hz ips
iyi yaptın kanka hayırlı olsunAOC 165 hz 1440p aldım arkadaşlar
Hayırlı olsun, Gamepower, Gamebooster gibi ürünlerin ne kadar süre dayanacağı kesin değil iyi yapmışsınız hocam.AOC 165 hz 1440p aldım arkadaşlar
@Greewe_Greew
Hayırlı olsun, Gamepower, Gamebooster gibi ürünlerin ne kadar süre dayanacağı kesin değil iyi yapmışsınız hocam.
Hayırlı olsun, Gamepower, Gamebooster gibi ürünlerin ne kadar süre dayanacağı kesin değil iyi yapmışsınız hocam.
Genel marka yorumu, monitörde ölü piksel olayları vs varken gidip almak mantıklı olmuyor ne zaman gideceği belli değil, giderse geleceği belli değilgb2428ff için yapılmış saçma bir yorum olarak nitelendirdim
gamebooster tabi ki kötü bir marka ama gb2428ff benimde alıcağım çok iyi bir monitörGenel marka yorumu, monitörde ölü piksel olayları vs varken gidip almak mantıklı olmuyor ne zaman gideceği belli değil, giderse geleceği belli değilŞikayet var üzerinde bir dolu şikayet var...
Özellik olarak iyi ama dayanıklılık konusunda bir şey diyemiyorum maalesef, marka takıntım yoktur bu arada ama bazı ekipmanlar için kaliteli olması daha iyigamebooster tabi ki kötü bir marka ama gb2428ff benimde alıcağım çok iyi bir monitör
ben çok kişiyle konuştum kullanan hepsi memnun sadece ayakları gibi şeyler kötüÖzellik olarak iyi ama dayanıklılık konusunda bir şey diyemiyorum maalesef, marka takıntım yoktur bu arada ama bazı ekipmanlar için kaliteli olması daha iyi![]()