sizin bütçe nedir hocamyardım edenlere şimdiden teşekkürler hocam
hocam radyatör üst trafa takılabiliyormu ?o fiyata malesef bulamadım hocam bulabildiğimin en ucuzu
desteklediği yazmıyor ama takanlar var yani takılıyor![]()
Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa özelliklerini incele, 6.349,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.qp.com.tr/phanteks-ecli...mesh-on-panel-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi
biraz daha araştırma sonucu en ucuz bunu buldum hocam
ön tarafa takmış hocam takan kişi üst taraf destekliyor mu bilmiyorum malesefhocam radyatör üst trafa takılabiliyormu ?
2k ya bulmanız çok zoryardım edenlere şimdiden teşekkürler hocam
önerin ozaman hocam2k ya bulmanız çok zor
bundan bir tık düşük olsa iyi olabilirdi kasamı satıpta almak istiyorum 2 bin tlye satmayı düşünüyorum 3 bin tlye almış olcam 5 kllık kasayıbütçeyi baya aşıyor hocam ama bide bu var önerebileceğim
![]()
CORSAIR 7000D AIRFLOW Tempered Glass Siyah ATX Full Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 7000D AIRFLOW Tempered Glass Siyah ATX Full Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9011218-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
bundan bir tık düşük olsa iyi olabilirdi kasamı satıpta almak istiyorum 2 bin tlye satmayı düşünüyorum 3 bin tlye almış olcam 5 kllık kasayı
6k fazla yanni