Klasik saat görünümünde yuvarlak mı istiyorsunuz yoksa Apple Watch tarzında mı ?450-600 TL civarı fiyat performans bir saat istiyorum F/P olursa bütçeyi hafif aşabilir veya altında kalabilir /daha iyi olur. şimdiden teşekkürler.
ikisi de olabilir.Klasik saat görünümünde yuvarlak mı istiyorsunuz yoksa Apple Watch tarzında mı ?
Az da olsa marka olsun derseniz Haylou akıllı saatlere bakabilirsiniz bütçenize de uygunlar.ikisi de olabilir.
Ame eğer biraz daha bütçe arttırabilirim derseniz ve bu görünüşe tamamsanız halihazırda bir Watch GT 2 kullanıcısı olarak bunu öneririmAz da olsa marka olsun derseniz Haylou akıllı saatlere bakabilirsiniz bütçenize de uygunlar.
Bu linkten satışta olan Haylou saatleri inceleyebilirsiniz:
Akıllı Saat Fiyatları - Epey
Epey.com akıllı saat, bileklik gibi giyilebilir teklonoji özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı kolaylaştırır. En iyi ya da size en uygun tableti bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı sağlar.www.epey.com
Teşekkür ediyorum yardımlarınız için, iyi günler.Az da olsa marka olsun derseniz Haylou akıllı saatlere bakabilirsiniz bütçenize de uygunlar.
Bu linkten satışta olan Haylou saatleri inceleyebilirsiniz:
Akıllı Saat Fiyatları - Epey
Epey.com akıllı saat, bileklik gibi giyilebilir teklonoji özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı kolaylaştırır. En iyi ya da size en uygun tableti bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı sağlar.www.epey.com
Ame eğer biraz daha bütçe arttırabilirim derseniz ve bu görünüşe tamamsanız halihazırda bir Watch GT 2 kullanıcısı olarak bunu öneririm
![]()
Huawei Band 7 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Band 7 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Band 7 özelliklerini incele, 834,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederim, iyi günler iyi forumlar dilerim.Teşekkür ediyorum yardımlarınız için, iyi günler.