Başlıkta da belirttiğim bütçe aralığında hava akışı iyi, en az 3 fanlı (mümkünse RGB olmayan), ATX boyutlu anakartları destekleyen, kablo yönetiminde kolaylık sağlayan, midTower bir kasa arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Dark kasaları istediklerimi büyük oranda karşılıyor. Özellikle ilk kasa mesh panelle tam istediğim gibi. Her ne kadar görünüşü pek şık durmasa da F/P ürün için gayet iyi duruyor. Ek olarak sürekli önerildiğini gördüğüm COOLER MASTER MASTERBOX MB511 ve yakın zamanda dikkatimi çeken Phanteks Eclipse P400A kasaları hakkında ne düşünürsünüz? Ön panelin mesh olmasından yanayım.ugur.gozaydin' Alıntı:RGB olmayan kasa bulman çok zor en basit modelde bile var artık. RGB bağlantılarını yapmazsın yada sonuçta ışık bu kapatırsın olur biter dert edilecek bir durum değil yani.
Size 600 TL 'ye kadar ve biraz üzerine piyasadaki en iyi F/P dengesi göz önünde ürünleri aşağı listeliyorum belli başlı özelliklerini yazıyorum karar size kalmış.
Benim önerim 2 numara olur ama çok CAM sevmiyorsanız 1 numarayı alabilirsiniz.
- Dark Guardian - 466,45 TL - 4 adet RGB Fan + Fan Kontrolcü + Temperli Cam + 360mm boyutlarına kadar Sıvı Soğutma desteğine sahip. Ön MESH buda tamamen sorunsuz bir hava akışı demek oluyor.
- Dark Prestige - 487,34 TL - 2 adet 200mm Ön ve 1 adet 120mm Arka Adreslenebilir RGB Fan + Fan Kontrolcü + Temperli Cam + 360mm boyutlarına kadar Sıvı Soğutma desteğine sahip. Ön cam ama 2 tarafta çok geniş ızgaralara sahip buda 2 adet 200mm fanın baya önü MESH kasalar gibi hava almasını sağlıyor.
- Aerocool Quartz REVO - 488,31 TL - 4 adet 120mm Adreslenebilir RGB Fan + Temperli Cam + 360mm boyutlarına kadar Sıvı Soğutma desteğine sahip. Ön cam ancak ön çerçeve boydan boya 1cm kadar açıklığı sahip buda yukarıdaki 2 model kadar iyi değil ama yeterli bir hava akışı olmasını sağlıyor.
- Sharkoon TG5 - 534,72 TL - 4 adet 120mm RGB Fan + Fan Kontrolcü + Temperli Cam + 360mm boyutlarına kadar Sıvı Soğutma desteğine sahip. Ön cam ancak ön kısımda 2 yan çerçevede çok geniş ızgaralar var buda 2 numaralı DARK Prestige kasası gibi iyi bir hava akışı olmasını sağlıyor.
- Deep Cool Matrexx 70 ADD - 781,30 TL - 3 adet 120mm Adreslenebilir RGB Fan + Fan Kontrolcü + Temperli Cam + 360mm boyutlarına kadar Sıvı Soğutma desteği ve pek çok farklı özelliği mevcut. Ön cam ancak ön kısımda 2 yan çerçevede çok geniş ızgaralar var buda MESH ızgara kasalar kadar iyi bir hava akışı olmasını sağlıyor. Yeni bir ürün Deep Cool kalitesi bu kadar çıkar mısınız bilmiyorum ama çıkarsanız bu kasayı öneririm.